Video

Τζένη Μπότση: «Μπορεί να μην πάει στα δικαστήρια η δική μου κακοποίηση»

Τζένη Μπότση: «Μπορεί να μην πάει στα δικαστήρια η δική μου κακοποίηση»
Τζένη Μπότση: Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, και μίλησε για την καριέρα της και την προσωπική της ζωή.

Η Τζένη Μπότση ήταν καλεσμένη της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι! εκεί μίλησε για την ζωή, την μητρότητα και την… τυρόπιτα! Η γνωστή ηθοποιός θυμήθηκε τον ρόλο της στο σίριαλ «Το Σημάδι του Έρωτα» και συγκινήθηκε μιας και είδε τον εαυτό της στο βίντεο.

«Η ατάκα με τον Κωστάκη και την χωριάτισσα έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές σαν το ΝΟΥΝΟΥ», είπε η ηθοποιός και συνέχισε «Είχα δει την παράσταση, το γέλιο ήταν απίστευτο. Όταν με πήραν να παίξω ήταν μέσα στον εγκλεισμό και χάρηκα γιατί σκέφτηκα πως θα βγω από το σπίτι μου. Μου φαινόταν συγκινητικό να ξαναπαίξω σε σίριαλ των Ρέππα – Παπαθανασίου».

“Πέρασα δύσκολα με τον εγκλεισμό, ευτυχώς που είχα το θέατρο”

«Το μακιγιάζ και το χτένισμα στον ρόλο είναι υπερβολικό, αλλά το χαίρομαι πολύ. Δεν μπερδεύω την προφορά του σίριαλ ευτυχώς στην πραγματική μου ζωή».

«Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί του χρόνου, έχει γραφτεί και έχει γυριστεί. Έχουμε γυρίσει ήδη και το φινάλε».

«Πέρασα δύσκολα με τον εγκλεισμό, ευτυχώς που είχα το θέατρο. Ήταν μωρό τότε η κόρη μου και είμαστε απομονωμένοι», είπε η Τζένη Μπότση.

Το ελληνικό #MeToo

«Μόνο μπροστά μπορεί να πάει το κίνημα. Ακόμα και η δική μας περίπτωση που δεν θα πάει στα δικαστήρια, δεν σημαίνει όμως πως δεν έγινε. Οι ψυχές μας πονούν ακόμα».

«Δεν θα κρίνω, ούτε θα πω τι να κάνουν αυτοί που έχουν κάνει αδικήματα. Ο καθένας κρίνεται από την δική του πορεία. Εγώ ησύχασα και ηρέμησα. Βλέπω την ζωή πιο θετικά. Έγινε η ζωή καλύτερη. Ο καθένας θα μιλήσει όποτε μπορεί και θα πει αυτό που θέλει να πει, αλλά έγινε μια μεγάλη αλλαγή».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments