Ελλάδα

Πανελλαδικές 2022: Παράταση έως την Τετάρτη 15/12 για τις αιτήσεις συμμετοχής

Πανελλαδικές 2022: Παράταση έως την Τετάρτη 15/12 για τις αιτήσεις συμμετοχής
Η παράταση κρίθηκε αναγκαία για την καλύτερη εξυπηρέτηση των υποψηφίων, λόγω και της κακοκαιρίας

Παρατείνεται έως την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021, η προθεσμία για την υποβολή της Αίτησης-Δήλωσης για τη συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Όπως διευκρινίζεται, η παράταση αποφασίστηκε για την εξυπηρέτηση των υποψηφίων εξαιτίας της πρόσφατης κακοκαιρίας.

Οι κατ’ εξαίρεση αιτήσεις φοιτητών για μετεγγραφή

Επίσης, οι αιτήσεις φοιτητών για χορήγηση κατ’ εξαίρεση μετεγγραφής/μετακίνησης υποβάλλονται από την Τρίτη 14 έως και την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021.

Οι αιτήσεις με τα δικαιολογητικά υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην εφαρμογή https://transfer.it.minedu.gov.gr (κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφές) ή μέσω του αντίστοιχου υπερσυνδέσμου στην κεντρική ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΘ.

Σημειώνεται, ότι θα εκδοθεί ξεχωριστό δελτίο Τύπου για τις αιτήσεις μετεγγραφής/μετακίνησης φοιτητών από τις πυρόπληκτες περιοχές του 2021(1 Μαΐου 2021 έως 2 Σεπτεμβρίου 2021), οι οποίες θα υποβληθούν σε διαφορετικές ημερομηνίες και διαφορετική πλατφόρμα.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας

13-12-21 Παράταση υποβολής Αίτησης-Δήλωσης για τις πανελλαδικές εξετάσεις μέχρι 15-12-2021

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας, όλοι οι υποψήφιοι (μαθητές και απόφοιτοι) που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις 2022 των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους σχετική Αίτηση-Δήλωση.

Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των υποψηφίων, η  προθεσμία υποβολής της Αίτησης-Δήλωσης παρατείνεται και λήγει οριστικά έως και την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021. Ως τότε όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν υποβάλει την Αίτησή τους, μέχρι τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας των αντίστοιχων ημερήσιων ή εσπερινών Λυκείων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments