Ελλάδα

Σέρρες: Νεκρός άνδρας από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Σέρρες: Νεκρός άνδρας από πυρκαγιά σε διαμέρισμα
Σέρρες: Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέσυραν από ένα διαμέρισμα νεκρό άνδρα λόγω φωτιάς που ξέσπασε το πρωί της Τρίτης.

Σοκ στις Σέρρες από μία νέα τραγωδία, όπου ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός από φωτιά στο διαμέρισμα του. Νωρίτερα προηγήθηκε ένα παρόμοιο περιστατικό στο Καματερό όπου βρέθηκαν νεκρά δύο παιδιά, ενώ ο 2χρονος αδελφός τους βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, τη σορό ενός άνδρα ηλικίας εντόπισαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε διαμέρισμα 1ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Ηροδότου, στην πόλη των Σερρών που είχε τυλιχτεί τις φλόγες το πρωί της Τρίτης.

Το περιστατικό

Για το περιστατικό η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 12:00 το μεσημέρι και επί τόπου έσπευσε ένα όχημα με πέντε πυροσβέστες για να σβήσουν τη φωτιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε στο υπνοδωμάτιο της οικίας.

Τραγωδία με δύο νεκρά παιδιά στο Καματερό

Μια θλιβερή τραγωδία συνέβη σήμερα Τρίτη 14 Δεκεμβρίου πρωινές ώρες στο Καματερό. Κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε δώμα διώροφης κατοικίας στην οδό Ιθάκης, οι πυροσβέστες βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα πτώματα από δύο αγοράκια 12 και 13 ετών. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αδέλφια, μέλη οικογένειας Ρομά. Καματερό

Ένα μικρότερο μέλος της οικογένειας, αγοράκι και εκείνο δύο ετών, βρέθηκε με εγκαύματα πρώτου βαθμού και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Στο σημείο του δυστυχήματος έχουν μεταφερθεί 15 πυροσβέστες που επιχειρούν με τέσσερα οχήματα να σβήσουν την πυρκαγιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments