Αθλητισμός

Formula 1: Η δραματική συνομιλία Χάμιλτον με την Mercedes

Formula 1: Η δραματική συνομιλία Χάμιλτον με την Mercedes
Formula 1: Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν όλα όσα έζησε στο cockpit του μονοθέσιου ο Λούις Χάμιλτον.

Επεισοδιακός ήταν ο αγώνας της Formula 1 με τον Φερστάπεν να κερδίζει το πρωτάθλημα και την Mercedes να καταθέτει ένσταση. Από την άλλη ήρθαν στο φως όλα όσα έζησε o L. Hamilton μέσα από το cockpit του μονοθεσίου κατά τη διάρκεια των τελευταίων δραματικών γύρων του Grand Prix του Abu Dhabi αποκαλύπτει η συνομιλία του Βρετανού με την ομάδα της Mercedes.

Όλα ξεκίνησαν στον 53ο γύρο του Grand Prix, τη στιγμή που ο Latifi χάνει τον έλεγχο του μονοθεσίου του και καταλήγει στις μπαριέρες στην έξοδο της στροφής 4. Το αυτοκίνητο ασφαλείας εισέρχεται στην πίστα και ο M. Verstappen στα pit για να αντικαταστήσει τα ελαστικά του.

Σε διαρκή επικοινωνία για τα ελαστικά

Αντιθέτως, ο L. Hamilton θα παραμείνει με το ίδιο σετ ελαστικών, με την ομάδα της Mercedes να ποντάρει στο γεγονός ότι ο αγώνας θα ολοκληρωθεί πίσω από το αυτοκίνητο ασφαλείας και ο Βρετανός θα δει πρώτος την καρό σημαία, κατακτώντας ταυτόχρονα και τον τίτλο.

Στους επόμενους πέντε γύρους ο Βρετανός βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον αρχιμηχανικό του, Peter Bonnington, προσπαθώντας να αντιληφθεί το πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση κι αν το πλεονέκτημα που «έχτιζε» τους προηγούμενους 53 γύρους έχει πλέον χαθεί.

Τι ανέφερε στον αρχιμηχανικό

Με την ένταση να είναι πλέον έκδηλη στη φωνή του Βρετανού και την αμηχανία του Bonnigton να εξηγήσει τα… ανεξήγητα να μην μπορεί πλέον να κρυφτεί, κορυφώθηκε το δράμα της απώλειας του τίτλου για τον L. Hamilton. Τη στιγμή μάλιστα που τα πάντα έχουν ουσιαστικά τελειώσει, ο Hamilton απευθύνεται και πάλι στον αρχιμηχανικό του χαρακτηρίζοντας τα όσα αποφασίστηκαν από τον M. Massi και την ομάδα του ως μια προσπάθεια χειραγώγησης του αποτελέσματος.

Επειδή, όμως, τα λόγια είναι φτωχά για περιγράψουν τις δραματικές στιγμές που έζησε ο Βρετανός και η ομάδα της Mercedes, αξίζει να ακούσετε τη συνομιλία ανάμεσα σε Lewis Hamilton και Bonnigton στους τελευταίους γύρους του Grand Prix στο Abu Dhabi.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments