Ελλάδα

Γιώργος Τράγκας: Σήμερα η κηδεία του δημοσιογράφου

Γιώργος Τράγκας: Σήμερα η κηδεία του δημοσιογράφου
Γιώργος Τράγκας: Το μεσημέρι αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κηδεία του γνωστού δημοσιογράφου, ο οποίος έφυγε μετά από την μάχη του με τον κορωνοϊό.

Σήμερα στις 13:00 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η κηδεία του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό τα ξημερώματα της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου 2021 και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών. Σε ανάρτησή της στο Facebook, η οικογένεια του γνωστού δημοσιογράφου αναφέρεται στην τελευταία του επιθυμία για την κηδεία του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος, εκδότης και επικεφαλής του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», ο οποίος ήταν ανεμβολίαστος και είχε υποκείμενα νοσήματα, εξέπνευσε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία», όπου νοσηλευόταν από τις 4 Δεκεμβρίου.

Η ανακοίνωση της οικογένειας

Ειδικότερα, αναφέρει η οικογένεια του Γιώργου Τράγκα: «H εξόδιος ακολουθία του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα και επικεφαλής του ΚΕΛΑΝ, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16/12 στις 13.00 μ.μ. στην Παναγία Ελευθερώτρια Κηφισιάς. Θα ακολουθήσει η ταφή του στο Δημοτικό κοιμητήριο Κηφισιάς.

Ο Γιώργος Τράγκας έδειχνε μεγάλη ευαισθησία απέναντι στον Άνθρωπο και τα παιδιά ενώ γνωστή στο πανελλήνιο ήταν η αγάπη του για τα ζώα, με τον αγαπημένο του Αστερίξ να τον συντροφεύει σε αμέτρητες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Κατόπιν τούτου η οικογένεια σεβόμενη δική του επιθυμία και για να τιμήσει τη μνήμη του, καλεί, όποιον το επιθυμεί, αντί στεφάνων, να πραγματοποιήσει δωρεά στην “Κιβωτό του Κόσμου” (σ.σ. εκπρόσωπος της Κιβωτού θα βρίσκεται έξω από την Εκκλησία) ή στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ (Καταφύγιο Ζώων Σχιστού.) Η κατάθεση των χρημάτων για το Καταφύγιο Ζώων γίνεται σε λογαριασμό της EUROBANK GR 170 260 258 0000 740 201 2283 84 (θα βρίσκεται εκεί και εκπρόσωπος).

Οικογένεια Γιώργου Τράγκα».

Ο γιατρός του τον εκλιπαρούσε να εμβολιαστεί

Ο γιατρός του Γιώργου Τράγκα μίλησε για την μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό. Ο Χρήστος Ζούπας, μιλώντας από την συχνότητα της ΕΡΤ, ανέφερε στους δημοσιογράφους πως προσπαθούσε να τον πείσει να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Όπως είπε ο γιατρός του, ο Γιώργος Τράγκας, αλλά και το περιβάλλον του δεν πίστευαν στα εμβόλια. «Και η παρέα του ήταν ανεμβολίαστη», είπε. Την ίδια στιγμή σημειώνεται ότι και οι δύο γιοι του Γιώργου Τράγκα, κατά πληροφορίες, είναι εμβολιασμένοι κατά της νόσου Covid.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments