Ελλάδα

Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Καρέ καρέ αστυνομική έφοδος σε κτήμα στη Θεσσαλονίκη

Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Καρέ καρέ αστυνομική έφοδος σε κτήμα στη Θεσσαλονίκη
Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Οι αστυνομικές αρχές οργάνωσαν έφοδο σε κτήμα στην Θεσσαλονίκη για την εύρεση των θεματοφυλάκων.

Αστυνομική έφοδος οργανώθηκε σε κτήμα στη Θεσσαλονίκη για την εύρεση της ομάδας “Θεματοφύλακες του Συντάγματος”.  Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε περιοχή έξω από τη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να εντοπιστούν και να ελεγχθούν οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος” στο πλαίσιο της εισαγγελικής εντολής, προκειμένου να διερευνηθεί εάν πρόκειται για εγκληματική οργάνωση.

Πιο συγκεκριμένα, σε ένα μεγάλο κτήμα, περικυκλωμένο από ψηλά δέντρα, εμφανίστηκαν αστυνομικοί που εντόπισαν μέλη της αποκαλούμενης οργάνωσης «Θεματοφύλακες του Συντάγματος”. Ακολούθησαν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Αστυνομία και τα μέλη της οργάνωσηε, προκειμένου να προσέλθουν στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, για να δώσουν εξηγήσεις.

Σύμφωνα με το debater.gr, οπως έγινε ξεκάθαρο από τις αστυνομικές πηγές, δεν πρόκειται ούτε για συλλήψεις ούτε για προσαγωγές. Yπήρξε συμφωνία τα τέσσερα μέλη από τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος” να ακολουθήσουν τους αστυνομικούς έτσι ώστε να δώσουν εξηγήσεις για την δράση τους.

Ερευνήθηκαν τα αυτοκίνητα

Σε βίντεο φαίνεται πως οι αστυνομικοί ερεύνησαν τα αυτοκίνητα των μελών της Ένωσης, τα οποία μάλιστα έχουν πάνω τους και τα διακριτικά των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος”. Μετά από την έρευνα, οι αστυνομικοί οδήγησαν τα μέλη στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Όλες αυτές οι έρευνες της Αστυνομίας διεξάγονται στο πλαίσιο της παραγγελίας της Εισαγγελίας που είχε ζητήσει να ερευνηθεί αν στη δράση των ομάδων αυτών προκύπτουν τα αδικήματα, όπως η διέγερση σε ανυπακοή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία ακόμα και εγκληματική οργάνωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments