Πολιτική

Κριθαρίδης: Ο κ. Τσίπρας αρνήθηκε την πρόταση του ΜέΡΑ25 να κατατεθεί πρόταση μομφής

Κριθαρίδης: Ο κ. Τσίπρας αρνήθηκε την πρόταση του ΜέΡΑ25 να κατατεθεί πρόταση μομφής
Πώς σχολίασε τη στάση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Τη μη κατάθεση πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης από την αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

«Ο κ. Τσίπρας ζήτησε εκλογές, που είναι στην ευχέρεια του κ. Μητσοτάκη. Αρνήθηκε την πρωτοβουλία του ΜέΡΑ25 να κατατεθεί Πρόταση Μομφής κατά της επικίνδυνης αυτής Κυβέρνησης, που είναι στην ευχέρεια τη δική του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως ο κ. Βαρουφάκης, μιλώντας από το βήμα της Βουλής ζήτησε τον Αλέξη Τσίπρα, να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης καθώς διαθέτει τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών με τη δέσμευση πως το κόμμα του θα την στηρίξει.

«Αυτός ο Προϋπολογισμός είναι ιδανική ευκαιρία να αναλάβουμε την ευθύνη να καταθέσουμε μομφή σε αυτή την επικίνδυνη κυβέρνηση. Μομφή για τα Τροϊκο-Greek Statistics. Μομφή που με πρόθεση άφησαν ανοχύρωτο το ΕΣΥ. Μομφή για τη νέα λιτότητα που φέρνει η ακρίβεια. Μομφή για την νέα έξαρση της Κρίσης Χρέους που είναι προ των πυλών. Μομφή για την παράδοση κομβικών υπουργείων στην Ακροδεξιά. Μομφή για τη σπατάλη μεγάλων ευκαιριών μιας φιλο-λαϊκής πράσινης βιομηχανικής επανάστασης. Μομφή, εν τέλει, για την αισθητική σας», είπε και πρόσθεσε: «Κύριε Τσίπρα, εμείς, το ΜέΡΑ25, δεν έχουμε τον αριθμό των βουλευτών που απαιτούνται για να καταθέσουμε πρόταση δυσπιστίας, πρόταση μομφής στην κυβέρνηση».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments