Video

Νικηφόρος: «Ο Γιώργος Θεοφάνους μού είχε πει πως δεν πατάω στις νότες»

Νικηφόρος: «Ο Γιώργος Θεοφάνους μού είχε πει πως δεν πατάω στις νότες»
Νικηφόρος: «Μιλήσαμε κιόλας και συζητήσαμε και για αυτό αλλά και για πράγματα που ήταν στην τηλεόραση με το Γιώργο θεοφάνους».

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Νικηφόρος, στην εκπομπή  After Dark της Παρασκευής 17 Δεκεμβρίου, όπου και μίλησε για όλα στο OPEN. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής αφηγήθηκε την συμμετοχή του στο τάλεντ σόου X – Factor, όπου τον είχε  κρίνει πολύ αυστηρά ο Γιώργος Θεοφάνους που βρισκόταν στην κριτική επιτροπή. Νικηφόρος

«Δεν μπήκε στην διαδικασία να ρωτήσει τι μουσική παιδεία έχω»

Ειδικότερα, ο Νικηφόρος τόνισε χαρακτηριστικά πως «ήταν δύσκολα στο τάλεντ σόου που συμμετείχα. Ήταν ο Μουρατίδης, ο Θεοφάνους, η Γκαγκάκη και ο Λεβέντης. Έτρωγα κράξιμο πολύ και αδίκως αλλά εντάξει. Όταν έχεις έναν τραγουδιστή και όντας μουσικός του λες ότι δεν πατάει τις νότες, ενώ τις πατά, εντάξει… Ο Θεοφάνους μού το είχε πει, αλλά περάσαν και τόσα χρόνια».

«Έχω μιλήσει πριν έναν περίπου χρόνο μαζί του και ήταν συγκινητικός. Χρειαζόμουν κάτι από αυτόν και μου το έδωσε με πολύ μεγάλη χαρά. Μιλήσαμε κιόλας και συζητήσαμε και για αυτό αλλά και για πράγματα που ήταν στην τηλεόραση» συνέχισε λέγοντας ο τραγουδιστής στο late night του OPEN. «Ζητάς από ένα παιδί να αποδείξει πράγματα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, δεν γίνεται».

«Είναι στημένο πάνω στους κριτές αλλά θα ήθελα να πάω ως κριτής. Αλλά τα παιδιά χάνονται δυστυχώς και δεν κάνουν καριέρα».

To συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Τι ανέφερε ο τραγουδιστής για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις

«Εάν σκάσει το κίνημα ΜeToo στον χώρο της μουσικής, έχω την αίσθηση ότι θα γίνει χαμός. Χωρίς να έχω ενδείξεις ή αποδείξεις για πράγματα. Ίσως είναι μικρότερος ο κύκλος και υπάρχει περισσότερος φόβος. Πραγματικά δεν ξέρω. Νικηφόρος

Δεν έχει φτάσει στα αυτιά μου κάποια ακραία περίπτωση, όπως βιασμός. Αλλά περιπτώσεις που κάποιος καλλιτέχνης ή επιχειρηματίας χρησιμοποιεί τη δύναμη που έχει. Συμβαίνει σε όλα τα εργασιακά περιβάλλοντα» τόνισε ο Νικηφόρος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments