Lifestyle

Emily in Paris: Γιατί στη σειρά του Νetflix δεν υπάρχει covid, ούτε μάσκες;

Emily in Paris: Γιατί στη σειρά του Νetflix δεν υπάρχει covid, ούτε μάσκες;
Τι λέει η πρωταγωνίστρια της σειράς

Οι παραγωγοί της σειράς του Netflix «Emily in Paris» αποφάσισαν ότι η COVID-19 δεν υπάρχει στην υπέροχη -και πολύ μοντέρνα- ζωή στην Πόλη του Φωτός.

Η 1η σεζόν μας επέτρεψε μια απόδραση, όταν αποκαλύφθηκε και φάνηκε ότι ήταν κάτι που έπρεπε να συνεχιστεί – όχι να ασχοληθούμε με αυτή (την πανδημία) τόνισε η πρωταγωνίστρια Λίλι Κόλινς στην πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου, που πραγματοποιήθηκε πριν από δύο μέρες στο ξενοδοχείο West Hollywood Edition σημειώνοντας ότι η σειρά «φέρνει μια αίσθηση απόδρασης και χαράς και γέλιου σε μια εποχή που τα χρειαζόμαστε περισσότερο».

Προφανώς, τα γυρίσματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας έγιναν μετ’ εμποδίων.

Όπως εξήγησε η ηθοποιός τα γυρίσματα γίνονταν σε μια πόλη που είναι πολύ πυκνοκατοικημένη, όπου οι άνθρωποι φορούν μάσκες, αλλά στη σειρά παρουσιάζεται ένας κόσμος, στον οποίο δεν υπάρχει κορωνοϊός. «Υπήρξαν μερικές φορές που άρχιζε το γύρισμα και έλεγα: “Περιμένετε, το 50% των ανθρώπων στη σκηνή φορούν ακόμη μάσκες”» ανέφερε.

Ο θεατρικός συγγραφέας Τζέρεμι Ο. Χάρις που είναι υποψήφιος για Tony εντάχθηκε στο καστ ως εκκεντρικός σχεδιαστής μόδας. Ο δημιουργός της σειράς Ντάρεν Σταρ του τηλεφώνησε και του υπέβαλε την πρόταση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments