Lifestyle

Ρουκ Ζουκ: Το «σέξι» που άναψε φωτιές στην Αντριάνα Παρασκευοπούλου

Ρουκ Ζουκ: Το «σέξι» που άναψε φωτιές στην Αντριάνα Παρασκευοπούλου
Ρουκ Ζουκ: Στο παιχνίδι παραβρέθηκαν δημοσιογράφοι, όπως , ο Νίκος Ρογκάκος, Παναγιώτης Στάθης, Ρίτσα Μπιζόγλη, Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Ένα πολύ διασκεδαστικό  επεισόδιο απολαύσαμε στο Ρουκ Ζουκ Celebrity, το βράδυ της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου, στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια. Σε αυτό το παιχνίδι παραβρέθηκαν δημοσιογράφοι, από την μια πλευρά, ο Νίκος Ρογκάκος, Παναγιώτης Στάθης, Ρίτσα Μπιζόγλη. Και απέναντι τους είχαν την Αντριάνα Παρασκευοπούλου, τον Κώστα Παπαχλιμίντζο,την Χριστίνα Βίδου, τον Δημήτρη Κοτταρίδη και τον Γιάννη Πιτταρά. Ρουκ Ζουκ

Η άβολη στιγμή της Αντριάνας Παρασκευοπούλου

Όσα διαδραματίστηκαν στο πλατό της εκπομπής ήταν, αν μη τι άλλο ήταν ξεκαρδιστικά. Αλλά ένα στιγμιότυπο τράβηξε λίγο περισσότερο την προσοχή μας από τα υπόλοιπα στο Ρουκ Ζουκ Celebrity.

Ο λόγος για την λέξη «σέξι» που κλήθηκε να περιγράψει η μία ομάδα με την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, Ανδριάννα Παρασκευοπούλου φέρνοντάς την σε άβολη θέση. «Περιμένετε… Δεν θέλω να γίνω viral! Δώστε μου ένα δευτερόλεπτο» αναφώνησε με χιούμορ η Αντριάνα Παρασκευοπούλου μόλις αντίκρισε την λέξη που πρέπει να περιγράψει στην ομάδα της.

Για την Ρουκ Ζουκ ιστορία, όμως, ο Κώστας Παπαχλιμίντζος έληξε… άδοξα τον γύρο!

Τι είχε πει η Αντριάνα Παρασκευοπούλου για τα δελτία ειδήσεων

«Έκανα πολλά χρόνια αστυνομικό ρεπορτάζ, μετά πέρασα στο ελεύθερο ρεπορτάζ, ήμουν στην ΕΡΤ3, μετακόμισα μετά στην Αθήνα οπότε πήρα μεταγραφή στην ΕΡΤ. Πέρασα πολλά χρόνια στο τμήμα διεθνών ειδήσεων, με πολλά ξενύχτια, βάρδιες από τις 5 το πρωί, και μετά από αρκετά χρόνια πέρασα στο δελτίο ειδήσεων από μία σύμπτωση.

Μου αρέσουν οι ειδήσεις. Με ιντρίγκαρε από μικρή να ξέρω ότι μπορώ να έχω γνώση για ό,τι συμβαίνει σε όλο τον πλανήτη, χωρίς όριο», περιέγραψε αναφορικά με την πορεία της καριέρας της και την αγάπη της για τη δημοσιογραφία. Ήμουν πολλά χρόνια στο ρεπορτάζ και όταν ήμουν στο τμήμα διεθνών ειδήσεων και δούλευα σε μία εκπομπή πέρα από το δελτίο, στην Πόπη Τσαπανίδου, χτύπησε το τηλέφωνό μου 12 παρά 10, το δελτίο ήταν στις 12 το μεσημέρι, και μου είπαν να πάω όπως είμαι στο studio να πω το δελτίο. Νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα και έκλεισα το τηλέφωνο. Ρουκ Ζουκ

Ξαφνικά βλέπω και τρέχει κόσμος προς το μέρος μου και μαθαίνω ότι είχε γίνει μπέρδεμα στις βάρδιες και δεν υπήρχε παρουσιάστρια για το δελτίο των 12, οπότε με πέταξαν όπως ήμουν μέσα στο πλατό», αποκάλυψε η ίδια σχετικά με το πρώτο της δελτίο.

«Έχω κάτι που μου βγαίνει σε καλό στη ζωή μου. Όταν γίνεται κάτι απότομο και ξαφνικό και είναι η στιγμή του πανικού, σκέφτομαι ότι αυτό πρέπει να κάνω τώρα, και μετά βλέπουμε. Οπότε με βοηθάει αυτό και δεν αγχώθηκα», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

«Είχα προτάσεις από ιδιωτικά κανάλια όλα αυτά τα χρόνια, γιατί κάνω και αρκετά χρόνια δελτίο. Νομίζω ότι πάντα έρχεται μια στιγμή στη ζωή σου που νιώθεις είτε πιο κοντά σε μια ανατροπή, είτε πιο μακριά. Εγώ μέχρι τώρα ήμουν μακριά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις», σημείωσε η όμορφη δημοσιογράφος αναφορικά με τις σκέψεις της για το μέλλον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments