Αθλητισμός

Αρμάνι Μιλάνο: Εκτός οι Ντατόμε και Ροντρίγκεθ λόγω τραυματισμών

Αρμάνι Μιλάνο: Εκτός οι Ντατόμε και Ροντρίγκεθ λόγω τραυματισμών
Αρμάνι Μιλάνο: Εκτός αναμένεται να μείνουν από τα επόμενα παιχνίδια οι Ντατόμε και Ροντρίγκεθ εξαιτίας κάποιων τραυματισμών.

Η Αρμάνι Μιλάνο συνεχίζει να μην περνάει τις καλύτερες της ημέρες, καθώς δύο βασικοί της θα απουσιάζουν από τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια. Ο λόγος για τους Λουίτζι Ντατόμε και Σέρχιο Ροντρίγκεθ, με τον πρώτο να έχει υποστεί τραυματισμό στους προσαγωγούς του δεξιού μηρού, ενώ ο Ισπανός ταλαιπωρείται από πελματιαία απονευρωσίτιδα στο αριστερό του πόδι, την οποία αποκόμισε από το παιχνίδι με την Ρεάλ (73-75).

Ο Έτορε Μεσίνα θα στερηθεί για τα επόμενα παιχνίδια τις υπηρεσίες των δύο παικτών, αφού ο Ιταλός φόργουορντ θα μένει στα πιτς για τις επόμενες 4 εβδομάδες, ενώ ο διεθνής γκαρντ θα ακολουθήσει θεραπεία, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται καθημερινά.

Το παιχνίδι με την Ρεάλ

Η Αρμάνι Μιλάνο στο πρώτο δεκάλεπτο μπήκε καλύτερα και πιο δυνατά στο παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ και με τους ψηλούς της, σκόραραν συνεχώς να κατάφερε να κυριαρχήσει κάτω από τη ρακέτα. Οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια της πρώτης περιόδου, η οποία έληξε υπέρ της Αρμάνι με μόλις ένα πόντο διαφορά 19-18.

Στην αρχή του 2ου δεκαλέπτου η Ρεάλ έβγαλε αντίδραση και προσπέρασε την Αρμάνι με τον Μεσίνα να καλεί τάιμ άουτ εσπευσμένα, ώστε να μην αφήσει τη Ρεάλ να ξεφύγει στο σκορ. Βέβαια, από εκείνο το σημείο και μετά οι Μαδριλένοι ήταν καταιγιστικοί και ανέβασαν τη διαφορά και έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι 35-27.

Η Αρμάνι Μιλάνο μπήκε δυνατά στην τρίτη περίοδο και με ένα γρήγορο 5-0 μείωσε την διαφορά στους τρεις πόντους 32-35 με τη Ρεάλ να παίρνει άμεσα τάιμ άουτ για να ανακόψει το εκρηκτικό ξεκίνημα των γηπεδούχων. Αμέσως μετά το τάιμ άουτ ήταν η σειρά της Ρεάλ να απαντήσει με ένα δικό της 5-0 και να ανεβάσει τη διαφορά πάλι στους 8 πόντους. Το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με ένα τρίποντο του Γιουλ ο οποίος έκανε το σκορ 48-55.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η Ρεάλ συνέχισε να είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού και κρατούσε την διαφορά, ενώ προηγήθηκε ακόμα και με 10 πόντους. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης η Αρμάνι Μιλάνο προσπάθησε να ανατρέψει το παιχνίδι, αλλά ο χρόνος δεν της έφτασε και έτσι η Ρεάλ επικράτησε με 75-73 και έφυγε με το διπλό από το Μιλάνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments