Lifestyle

Φάρμα: Χαμός στο ριάλιτι – Ποια παίκτρια αποβλήθηκε

Φάρμα: Χαμός στο ριάλιτι – Ποια παίκτρια αποβλήθηκε
Φάρμα: Χαμός στο ριάλιτι – Ποια παίκτρια αποβλήθηκε

Για μία πολύ σοβαρή παράβαση των κανόνων πήγε να ενημερώσει και να συζητήσει το βράδυ της Τρίτης με τους παίκτες στη Φάρμα, ο Σάκης Τανιμανίδης.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε πως εμφανίστηκε γιατί υπήρξε χθες μία πολύ σοβαρή παράβαση των κανόνων από την Αναστασία Γκεργκελεζίου, η οποία έκανε επίτηδες μπάνιο στο δωμάτιο του αρχηγού, επειδή ήθελε να αποχωρήσει από το αγρόκτημα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, αφού προσπάθησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με την παίκτρια και για τους λόγους που οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση, τής ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Παράλληλα ποινές επιβλήθηκαν και στον αρχηγό της εβδομάδας, Βασίλη Λέντζο, καθώς ως αρχηγός έπρεπε να τα έχει όλα υπό έλεγχο.

«Δεν έχεις δικαίωμα για την ασυλία ούτε την αρχηγία αυτής της εβδομάδας» είπε.

Για λίγο ο Βασίλης έχασε την ψυχραιμία του και σηκώθηκε να φύγει αλλά εν τέλει τον συγκράτησαν οι διπλανοί του.

«Την αδικία δεν τη σηκώνω. Ένας άνθρωπος αποφάσισε να μας εκδικηθεί όλους επειδή δεν της άρεσε η παρέα μας» φώναξε και η Μαίρη Μηλιαρέση.

Ποια είναι η Αναστασία Γκεργκελέζιου

Όπως αυτοσυστήθηκε στην έναρξη του τηλεοπτικού ριάλιτι

Έχει ιδιαίτερη αγάπη για τα ζώα, καθώς από τα παιδικά της χρόνια είχε επαφή με τα ζώα, όπως αγελάδες, πρόβατα, χήνες και κουνέλια στον κήπο της γιαγιάς της.

Ξεκίνησε να σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά δύο μήνες πριν το πτυχίο, τα παράτησε όλα και σπούδασε Ψυχολογία και εν συνεχεία πήρε και μάστερ στη Βιοψυχολογία.

Τα τελευταία χρόνια η νεαρή κοπέλα εργάζεται ως ρεσεψιονίστ σε πεντάστερο resort στη Μύκονο.

Η μεγάλη της αδυναμία είναι η μικρή της αδελφή που τη λατρεύει!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments