Lifestyle

Γιώργος Καπουτζίδης: Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους

Γιώργος Καπουτζίδης: Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Γιώργος Καπουτζίδης: Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με την καριέρα του και για την προσωπική του ζωή.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» του ΑΝΤ1 και μίλησε μεταξύ άλλων στην «κόντρα» του με τον Νίκο Μουτσινά. Αναφορικά με την ενότητα της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, που σχολιάζει τις εμφανίσεις ανθρώπων στην τηλεόραση, ο Γιώργος Καπουτζίδης δήλωσε: «Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους. Όλοι έχουμε κοροϊδέψει, όλοι μας.

Ο γνωστός ηθοποιός, συνεχίζει λέγοντας “Εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι, κάποιος άλλος το αντιλαμβάνεται ως σάτιρα. Αυτός που το βλέπει ως σάτιρα, βλέπει σάτιρα, εγώ δεν το βλέπω έτσι, το βλέπω κοροϊδία. Δεν μου αρέσει αυτό. Μόνο αυτό, τίποτα άλλο».

«Ο καθένας μας θα πάρει τον χρόνο του, εγώ αυτό πιστεύω»

«Δεν ξέρω πως το έχει πάρει όλο αυτό, δεν έχω μιλήσει με κοινούς μας φίλους. Ο καθένας μας θα πάρει τον χρόνο του, εγώ αυτό πιστεύω. Θα έρθει η ώρα, μετά από χρόνια ή μετά από ένα διάστημα, που θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε. Νιώθω ότι τώρα δεν θα μπορέσουμε. Άστα τα πράγματα να κυλήσουν όμορφα. Ξέρουν αυτά καλύτερα από εμάς», είπε στη συνέχεια για τις σχέσεις του με τον Νίκο Μουτσινά.

Με αφορμή την πρόσφατη ομιλία του για τον ρατσισμό στην κοινωνία μας, ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε και στα ερωτήματα που έθεσε στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, για τους λόγους που δεν μπορεί να έχει τα ίδια δικαιώματα με τους υπόλοιπους ανθρώπους, λόγω σεξουαλικών προτιμήσεων.

“Δεν νιώθω μόνος σε όλο αυτό”

«Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που βοηθιούνται από αυτό. Εγώ αυτό το καταλαβαίνω, το βλέπω και το εισπράττω. Δεν νιώθω μόνος σε όλο αυτό. Εμένα αυτό το πράγμα με γεμίζει, μου δίνει χαρά. Ειλικρινά μου δίνει χαρά και νιώθω και την ελευθερία να νιώθω να το κάνω. Δεν έχω κανένα στόχο να ασχοληθώ με την πολιτική. Αυτό εξάλλου δεν είναι θέμα ενός κόμματος», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης και πρόσθεσε:

«Δεν θέλω να μπω στην πολιτική, δεν με ενδιαφέρει να μπω στην πολιτική και δεν έχω και καμία άλλη φιλοδοξία. Η φιλοδοξία που είχα ήταν να είμαι ελεύθερος, το πέτυχα. Το κίνητρό μου είναι απλό και αγνό, δεν έχω τίποτα άλλο πίσω από αυτό», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

https://youtu.be/Kj57tg82roA

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Κάλυψη διεθνών πολιτικών εξελίξεων, γεωπολιτικών ανακατατάξεων, διπλωματικών σχέσεων και θεμάτων διεθνούς ασφάλειας. Παρακολούθηση κρίσεων, πολέμων, διεθνών οργανισμών και στρατηγικών εξελίξεων με έμφαση στην έγκυρη ενημέρωση και την αναλυτική προσέγγιση. Δημοσιογράφος με 20ετή εμπειρία στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ. Απόφοιτος Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική. Έχει καλύψει σημαντικά διεθνή γεγονότα, συνόδους κορυφής, εκλογικές αναμετρήσεις και περιφερειακές κρίσεις σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ανατολική Μεσόγειο. Διαθέτει εμπειρία στην παραγωγή αναλύσεων για θέματα εξωτερικής πολιτικής, άμυνας, ενέργειας και διεθνούς διπλωματίας, συνεργαζόμενος με ενημερωτικούς οργανισμούς και ψηφιακά μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο