Video

Έφη Ρασσιά: «Ήθελα η νέα μου δουλειά να μην έχει καμία σχέση με τον Χάρη Ρώμα»

Έφη Ρασσιά: «Ήθελα η νέα μου δουλειά να μην έχει καμία σχέση με τον Χάρη Ρώμα»
Έφη Ρασσιά: «Εγώ δεν έχω Instagram, έχουν φτιάξει ένα ψεύτικο προφίλ με το όνομά μου και γράφουν ότι είμαι έγκυος ενώ δεν είμαι».

Στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή παραχώρησε συνέντευξη η Έφη Ρασσιά. Η γνωστή  ηθοποιός μίλησε με ενθουσιασμό για τη νέα παράσταση που συμμετέχει, ενώ απάντησε και για το ψεύτικο προφίλ που έχουν φτιάξει με το όνομά της στο Instagram. Έφη Ρασσιά

«Η παράσταση που ετοιμάζουμε είναι το πρώτο μου βήμα. Είχα πει ότι η επόμενή μου δουλειά δεν θέλω να έχει καμία σχέση με τον Χάρη. Και χαίρομαι που έτσι είμαι τώρα εγώ ως Έφη κα έτσι με αντιμετωπίζουν στον θίασο. Η “ανιψιά του Χάρη” ήταν το αντίστοιχο “η Έφη και ο Πάρης είναι μαζί όπως η Βάλια και ο Μανωλάκης”.

«Έχουν φτιάξει ένα ψεύτικο προφίλ με το όνομά μου και γράφουν ότι είμαι έγκυος»

Πολλές φορές φτιάχνουμε έναν τίτλο στο μυαλό μας, ο οποίος μπορεί να μην έχει σχέση με την πραγματικότητα και αυτό σε ακολουθεί. Οπότε, τώρα χαίρομαι πραγματικά που δεν έχω σχέση με τίποτα από αυτά τα δύο», είπε αρχικά η Έφη Ρασσιά.

Η Έφη Ρασσιά πρόσθεσε στη συνέχεια: «Εγώ δεν έχω Instagram. Έχουν φτιάξει ένα ψεύτικο προφίλ με το όνομά μου και γράφουν ότι είμαι έγκυος. Δεν έχω ούτε Instagram ούτε… παιδί, δεν είμαι έγκυος. Αυτό δεν με ενόχλησε. Αυτό που με ενόχλησε ήταν ότι σε αυτό το προφίλ έκαναν κληρώσεις και έβγαζαν χρήματα στο όνομά μου». Έφη Ρασσιά

Ποια είναι η συγγενική τους σχέση

«Είμαι ανιψιά του Χάρη, είναι αδελφός της μητέρας μου. Η μητέρα μου δεν έχει να κάνει με τον χώρο, είναι νομικός, όπως νομική έχω σπουδάσει κι εγώ, αλλά και η αδελφή μου, είναι… οικογενειακή υπόθεση. Όταν ήμουν με το θείο μου η μητέρα μου ένιωθε την ασφάλεια, αλλά ήθελε να βεβαιωθεί ότι δεν θα άλλαζα μέσα μου, ότι θα «έχτιζα» ένα σοβαρό χαρακτήρα, ότι δεν θα την «ψώνιζα». Τη σοβαρότητα μου την οφείλω και στη μητέρα μου, της είμαι ευγνώμων για πάρα πολλά» κατέληξε η γνωστή ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments