Ελλάδα

Ηράκλειο: Στη σύλληψη γυναίκας που έκλεψε τσάντα με 1.300 ευρώ προχώρησαν οι Αρχές

Ηράκλειο: Στη σύλληψη γυναίκας που έκλεψε τσάντα με 1.300 ευρώ προχώρησαν οι Αρχές
Ηράκλειο: Στη σύλληψη γυναίκας που έκλεψε τσάντα με 1.300 ευρώ προχώρησαν οι Αρχές.

Στη σύλληψη γυναίκας που έκλεψε τσάντα με 1.300 ευρώ προχώρησαν οι Αρχές. Νωρίτερα η γυναίκα είχε κλέψει από άλλη γυναίκα που βρισκόταν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τσάντα που περίεχε το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ.

Μετά από έρευνα των αστυνομικών, με τη βοήθεια και βιντεοληπτικού υλικού, προέκυψε ότι την κλοπή είχε διαπράξει η γυναίκα που αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη. Στην κατοχή της βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Καματερό: Τρόμος από φωτιά που ξέσπασε από λαμπάκια – Διασωληνωμένη μια γυναίκα

Τα ξημερώματα της Παρασκευής προκλήθηκε φωτιά από χριστουγεννιάτικα λαμπάκια με αποτέλεσμα μια γυναίκα να είναι διασωληνωμένη στο Καματερό.

Τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια στο δέντρο που είχε μια οικογένεια στο Καματερό αποτέλεσαν την αιτία της φωτιάς που ξέσπασε την παραμονή των Χριστουγέννων στη διπλοκατοικία της οδού Αγίας Τριάδος.

Η  φωτιά ξεκίνησε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα από τα αναμμένα λαμπάκια σε ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο που βρισκόταν πάνω στο τραπέζι της κουζίνας.

Αποτέλεσμα ήταν να τυλιχθεί στις φλόγες ο κάτω όροφος της διπλοκατοικίας και να οδηγηθούν στο νοσοκομείο η μητέρα της, η θεία της και ο 17χρονος ξάδελφος της. Όπως είπε η ίδια, μάλιστα, η θεία της είναι διασωληνωμένη ενώ σοβαρά είναι και η μητέρα της

«Πάνω στο τραπέζι της κουζίνας που ήταν ξύλινο, είχε και πλαστικό τραπεζομάντιλο ήταν τα λαμπάκια κι από ότι καταλαβαίνω τώρα που το βλέπω όσο γίνεται, πιθανώς συνέβη κάποιο βραχυκύκλωμα. Εγκλωβιστήκαμε πάνω δεν μπορούσαμε να ανοίξουμε την πόρτα, και εγκλωβιστήκαμε πάνω» περιέγραψε ένοικος της διπλοκατοικίας μιλώντας στο Star.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments