Trash

Θοδωρής Φέρρης: Θετικός στον κορωνοϊό ο τραγουδιστής – Ποιος θα τον αντικαταστήσει

Θοδωρής Φέρρης: Θετικός στον κορωνοϊό ο τραγουδιστής – Ποιος θα τον αντικαταστήσει
Θοδωρής Φέρρης: Την θέση του θα αναπληρώσει ο Stan Αντιπαριώτης που θα μας διασκεδάσει με τις μεγάλες του επιτυχίες.

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο τραγουδιστής Θοδωρής Φέρρης, ο οποίος και βρίσκεται απομονωμένος σε καραντίνα στο σπίτι του τα τελευταία 24ωρα. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσω instagram. Θοδωρής Φέρρης

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Θοδωρής Φέρρης δεν παρέλειψε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του ξεκαθαρίζοντας  πως δεν θα κλείσει το Romeo, στο οποίο κάνει τις νυχτερινές του εμφανίσεις αλλά θα τον αντικαταστήσει νέο πρόσωπο.

Ποιο είναι το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει

«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε την αναβολή των προγραμματισμένων εμφανίσεων του καλλιτέχνη μας Θοδωρή Φέρρη στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. Αρχές της εβδομάδας διαγνώστηκε έπειτα από συνεχείς δειγματοληψίες, θετικός στον κορονοϊό» γράφει χαρακτηριστικά στην ιστορία που ανάρτησε ο τραγουδιστής στον λογαριασμό του.

Την ερχόμενη Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου και και Σάββατο1 Ιανουαρίου, εφόσον η κατάσταση της υγείας του είναι καλή, θα βρίσκεται και πάλι κοντά μας για να διασκεδάσουμε παρέα τις τελευταίες ημέρες του έτους», επισημαίνει αρχικά η ανακοίνωση.

Θοδωρής Φέρρης

«Την θέση του θα αναπληρώσει ο Stan Αντιπαριώτης που θα μας διασκεδάσει με τις μεγάλες του επιτυχίες» καταλήγει η ανακοίνωση του Romeo.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε μιλήσει από που πήρε το ερέθισμά του για την μουσική: «Όλη μου η ζωή ήταν το τραγούδι. Η μητέρα μου έπαιζε κιθάρα, τραγουδούσε, ο πατριός μου είναι πιανίστας, ενώ ο παππούς, αλλά και ο θείος μου είναι μουσικοί», έχει δηλώσει ο Θοδωρής Φέρρης. Όπως φαίνεται, η μουσική ήταν η πρώτη και μοναδική επιλογή για εκείνον!

Παράλληλα, στην ίδια συνέντευξη αναφέρει τους λόγους που δεν δήλωσε ποτέ συμμετοχή σε κάποιο talent show «Αν και τα είχα παρακολουθήσει, δεν ήμουν ποτέ υπέρ αυτών των shows. Ουσιαστικά, ένιωθα πως πηγαίνεις εκεί και μετά από ένα μήνα γίνεσαι διάσημος. Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να δεχθώ. Θωρώ πως για να γίνεις κάτι πρέπει να είσαι κάτι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, αισθανόμουν πως έπαιρναν ανθρώπους που δεν ήταν κάτι και ήθελαν με το ζόρι να τους κάνουν διάσημους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments