Lifestyle

Παύλος Χαϊκάλης: Πρεμιέρα με 10 άτομα στη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί

Παύλος Χαϊκάλης: Πρεμιέρα με 10 άτομα στη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί
Παύλος Χαϊκάλης: Στην πρεμιέρα της παράστασης, στο θέατρο, οι θεατές που βρέθηκαν για να την παρακολουθήσουν δεν ξεπερνούσαν τους δέκα στο σύνολο.

Πρεμιέρα πραγματοποίησε ανήμερα των Χριστουγέννων στην Κύπρο η θεατρική παράσταση «ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ», στην οποία βασικός πρωταγωνιστής είναι ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ο παραγωγός της παράστασης, πριν από την πρεμιέρα  ενημέρωσε σε τηλεοπτικές εκπομπές στα παράθυρα ότι τα εισιτήρια που έχουν κοπεί για την εν λόγω παράσταση έχουν ξεπεράσει τα 15.000, κάτι που αποδείχτηκε ψέματα και καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όχι μόνο η παράσταση δεν βγήκε sold out αλλά ήταν κυριολεκτικά οι τρεις κι ο κούκος. Παύλος Χαϊκάλης

Τρείς κι ο κούκος

Όπως μετέφερε το «Πρωινό» στον τηλεοπτικό αέρα, το οποίο πρόβαλε και πλάνα από την παράσταση, στο θέατρο, οι θεατές που βρέθηκαν δεν ξεπερνούσαν τους δέκα στο σύνολο τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παύλος Χαϊκάλης είχε δηλώσει πως αυτή θα είναι η τελευταία του παράσταση και στη συνέχεια θα αποσυρθεί

Μετά την ξαφνική είδηση πως επιστρέφει στη θεατρική σκηνή ο Παύλος Χαϊκάλης έπειτα από το σάλο των καταγγελιών προκάλεσε από τους συναδέρφους απορία αλλά και σφοδρές αντιδράσεις εναντίον του.  Ο γνωστός ηθοποιός σε δηλώσεις του στην εκπομπή Super Κατερίνα, αποκάλυψε ότι αποχωρεί για πάντα από το θεατρικό σανίδι.  

Παύλος Χαϊκάλης

Πιο συγκεκριμένα στις δηλώσεις του είπε:

«Είχα την εσωτερική ανάγκη να δουλέψω. Είναι όμως, η τελευταία μου δουλειά στο θέατρο και αποχωρώ. Αυτό για να μην έχει πρόβλημα κανένας συνάδελφός μου. Θέλω να είναι όλοι ευχαριστημένοι», ανέφερε χαρακτηριστικά. Μεταξύ άλλων επικοινώνησε με το κοινό , πως μετά την λήξη της παράστασης ο γνωστός ηθοποιός σκοπεύει να φύγει μόνιμα εκτός Αθηνών και να εγκατασταθεί στο χωριό του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments