Trash

Survivor spoiler σήμερα 27/12: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία;

Survivor spoiler σήμερα 27/12: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία;
Survivor spoiler σήμερα 27/12: Αγώνας δεύτερης ασυλίας απόψε Δευτέρα με τους Διάσημους και τους Μαχητές να δίνουν μια μεγάλη μάχη για την πρίκριση.

Στην χθεσινή μεγάλη πρεμιέρα του Survivor 5 είχαμε δύο αγωνίσματα, ένα επάθλου και ένα ασυλίας. Και τα δύο ήταν πολύ αγωνιστικά με πολύ αδρεναλίνη με τη νίκη να κρίνεται στην κυριολεξία  στη λεπτομέρεια και μάλιστα στο αγώνισμα της ασυλίας είχαμε και μια μεγάλη ανατροπή στο φινάλε, αφού το 9-7 υπέρ των Διασήμων έγινε 10-9 υπέρ των Μαχητών. Τα Survivor spoiler σήμερα 27/12  δείχνουν μεγάλες εξελίξεις. Survivor spoiler σήμερα 27/12

Survivor spoiler σήμερα 27/12: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Έτσι οι Διάσημοι βρέθηκαν στο τάκο και έπρεπε να ψηφίσουν για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Εκεί σχεδόν όλη η ομάδα ψήφισε  το Βαλαντή. Σήμερα θα μάθουμε ποιος θα είναι και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση και από ποια ομάδα.

Ειδικότερα, διάσημοι και Μαχητές θα πέσουν στο ρίνγκ απόψε αλλά χωρίς να έχουμε το trailer ακόμα δεν μπορούμε να προβούμε σε λεπτομέρειες. Πληροφορίες ακόμα για σημερινό νικητή δεν έχουμε, ωστόσο από το πρώτο επεισόδιο καταλάβαμε πως πρόκειται φέτος να δούμε μεγάλες μάχες ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως στο επεισόδιο της πρεμιέρας είδαμε δύο αγωνίσματα που κρίθηκαν στη λεπτομέρεια με τους Διάσημους αρχικά και τους Μαχητές αργότερα να χαμογελάνε! Ποιος θα έχει την τύχη απόψε με το μέρος του.

Survivor spoiler σήμερα 27/12

Τα νούμερα τηελεθέασης

Η μεγάλη επιστροφή του Survivor είναι γεγονός! Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ έδειξε πως θα κυριαρχήσει στη τηλεθέαση της βραδινής ζώνης από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής του.

Στην μεγάλη του πρεμιέρα, το Survivor πέρασε σε νούμερα την επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της ελιας, αλλά και το Special επεισόδιο του Ρουκ Ζουκ το οποίο σημειώνει τεράστια επιτυχία. Το Survivor ωστόσο αναδείχθηκε όπως αναμενόταν νικητής. Πως να μην είναι άλλωστε καθώς από το πρώτο επεισόδιο και τα Higlights του είδαμε σκληρές μάχες, αγωνίσματα αλλά και νέους πρωταγωνιστές με έντονες προσωπικότητες να μας συστήνονται.

Το Survivor σημείωσε 26,8% στο Γενικό Σύνολο και 28,1% στο Δυναμικό Κοινό αφήνοντας αρκετά πίσω τον ανταγωνισμό του στην τηλεθέαση. Συγκεκριμένα, Γη της ελιας και Ρουκ Ζουκ έφτασαν του νούμερα της τάξεως 23,8% και 17,6% στο Σύνολο ενώ στο Δυναμικό Κοινό έφτασαν το 19% και το 16% αντίστοιχα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments