Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα χωρίς μάσκα… έφτυσε και απείλησε αστυνομικούς

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα χωρίς μάσκα… έφτυσε και απείλησε αστυνομικούς
Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί πήγαν να της επιβάλλουν πρόστιμο επειδή δεν φορούσε μάσκα, και η 43χρονη τους εξύβρισε, τους απείλησε και τους… έφτυσε.

Αγανακτισμένη φαίνεται να είναι η 43χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, από τα νέα μέτρα, τη χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους αλλά και από τους διαρκείς ελέγχους της αστυνομίας για τα μέτρα του κορωνοϊού. Θεσσαλονίκη

Οι αστυνομικοί την συνέλαβαν

Ειδικότερα, η  43χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη δεν φορούσε μάσκα  σε εξωτερικούς χώρους και όταν αστυνομικοί πήγαν να της επιβάλλουν πρόστιμο, τους εξύβρισε, τους απείλησε και τους… έφτυσε.

Οι αστυνομικοί, κατάφεραν και την συνέλαβαν και της επιβλήθηκε το πρόστιμο των 300 ευρώ, σύμφωνα με το thesstoday.gr.

Η Επιτροπή Ειδικών πρόκειται να συνεδριάσει αύριο στην 12:00 όπως προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, προκειμένου να αξιολογηθεί η κατάσταση

Σήμερα συνεδρίασε η Επιτροπή Ειδικών στην «σκιά» των περίπου 20.000 κρουσμάτων που πρόκειται να ανακοινωθούν σήμερα από τον ΕΟΔΥ.

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ, προϊδέασε αφενός για την ανακοίνωση σοκ που αναμένεται το απόγευμα, με ιστορικό ρεκόρ κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας και αφετέρου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της εφαρμογής των ήδη αποφασισμένων μέτρων, για πριν τις 3 Ιανουαρίου. Θεσσαλονίκη

Σήμερα συνεδριάζει η Επιτροπή Ειδικών, όμως για άλλο θέμα, που αφορά τις οδηγίες του ECDC σε σχέση με το ενδεχόμενο να μειωθούν οι ημέρες της καραντίνας στις 5 ημέρες, κάτι που επιβεβαίωσε ο κ. Πλεύρης μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3.

Όπως είπε ο υπουργός, η Επιτροπή συζητά σύντμηση της καραντίνας στις 5 ημέρες. Το σκεπτικό πίσω από αυτή την απόφαση έχει να κάνει με το γεγονός ότι στις 48-72 ώρες υπολογίζεται ότι είναι ο χρόνος ολοκλήρωσης της νόσησης ενώ ο ασθενής στη συνέχεια, μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα με μάσκα.

«Επικρατεί η Όμικρον γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι κι αυτό δεν πρέπει να μας δημιουργεί πανικό. Σήμερα ήδη στην πρωινή εκτίμηση είμαστε άνω των 15.000 που σημαίνει ότι θα έχουμε κρούσματα υψηλότερα από κάθε άλλη φορά γιατί η μετάλλαξη αυτή έχει μεγάλη μεταδοτικότητα» δήλωσε στην ΕΡΤ ο Θάνος Πλεύρης και την εκπομπή «Συνδέσεις».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments