Lifestyle

Τίνα Μελά: Βγήκε έξω χωρίς εσώρουχο και είδαμε όλο το στήθος της

Τίνα Μελά: Βγήκε έξω χωρίς εσώρουχο και είδαμε όλο το στήθος της
Τίνα Μελά: Βγήκε έξω χωρίς εσώρουχο και είδαμε όλο το στήθος της

Η Τίνα Μελά, η ξανθιά καλλονή και ανερχόμενη τραγουδίστρια, μοιράζει εγκεφαλικά σε κάθε της εμφάνιση. Οι καυτές εμφανίσεις της, προκαλούν τον θαυμασμό και ξεσηκώνουν τη λίμπιντο και καμία φορά ίσως και άθελά της να προκαλεί «ατυχήματα».

Κάτι τέτοιο φαίνεται να συνέβη όταν η αιθέρια ύπαρξη Τίνα Μελά βρέθηκε σε νυχτερινό μαγαζί για να διασκεδάσει…. Έχοντας ήδη προκαλέσει αναστάτωση στη φαντασίωση των θαμώνων με την καυτή εμφάνισή της και το αποκαλυπτικό ντεκολτέ της, αποκάλυψε κατά λάθος περισσότερα από όσα θα ήθελε ή ίσως και όχι.

Το ντεκολτέ άνοιξε και το υπέροχο στήθος της αποκαλύφθηκε σε όλο του το μεγαλείο, αφού δεν φορούσε εσώρουχο για να το κρύψει, αλλά και η ίδια δεν φάνηκε να πτοείται από το ατυχηματάκι της.

Η ανανεωμένη Τίνα Μελά, βλέπει τις μουσικές της μετοχές, να ανεβαίνουν σταθερά, στο χρηματιστήριο της μουσικής, ωστόσο όπως η ίδια αποκαλύπτει τα πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα.

«Ήρθα πριν από 25 χρόνια στην Ελλάδα από τη Βουλγαρία µαζί µε την οικογένειά µου. Οσο πήγαινα στο Λύκειο, δούλευα παράλληλα. Χρειάστηκε να καθαρίσω και πατώµατα, αλλά για µένα καµία δουλειά δεν είναι ντροπή. Ο πατέρας µου στην οικοδοµή, η µητέρα µου νταντά σε παιδάκια, προσπαθούσαµε να βγάλουµε τα προς το ζην.

Μετά το Λύκειο ασχολήθηκα µε το modeling, σιγά-σιγά ήρθε η πρόταση για το τραγούδι και έτσι ξεκίνησε το όνειρό µου. Προσπαθώ πολύ και εύχοµαι όλα να πάνε καλά και βήµα-βήµα να πετύχω στον χώρο»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments