Ελλάδα

Σύγκρινε ασφάλεια αυτοκινήτου online και εξοικονόμησε έως 40% μέσα από το Asfaleies24.gr!

Σύγκρινε ασφάλεια αυτοκινήτου online και εξοικονόμησε έως 40% μέσα από το Asfaleies24.gr!
Με τα σύγχρονα εργαλεία του Asfaleies24.gr, μέσα σε ελάχιστα λεπτά θα δείτε τιμές από 25 διαφορετικές ασφαλιστικές εταιρείες

Το κόστος ασφάλισης ενός αυτοκινήτου είναι ένα μεγάλο έξοδο για τους ιδιοκτήτες, όπου σε αρκετές περιπτώσεις παρατηρούμε να αφήνουν τα οχήματα εντελώς ανασφάλιστα και να κινδυνεύουν από μεγάλες χρηματικές ποινές αλλά και διοικητικές κυρώσεις.

Τώρα όμως υπάρχει τρόπος να εξοικονομείς έως και 40% στην ασφάλεια αυτοκινήτου κάνοντας απλά σύγκριση τιμών και καλύψεων online, μέσα από την πλατφόρμα του Asfaleies24.gr!

Με τα σύγχρονα εργαλεία του Asfaleies24.gr, μέσα σε ελάχιστα λεπτά θα δείτε τιμές από 25 διαφορετικές ασφαλιστικές εταιρείες και θα μπορέσετε να κάνετε online σύγκριση τιμών και να ασφαλιστείτε στη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Τι σου προσφέρει το Asfaleies24.gr

Στο Asfaleies24.gr μπορείς να κάνεις αμερόληπτη σύγκριση της ασφαλιστικής αγοράς, είτε πρόκειται για ασφάλιση αυτοκινήτου είτε για ασφάλεια μηχανής, σκάφους ή κατοικίας.

Απλά εισάγοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ηλικία, έτη διπλώματος, περιοχή διαμονής) καθώς και του οχήματος (πινακίδα, μοντέλο, κυβικά, κτλ) μέσα σε ελάχιστο χρόνο βλέπετε όλα τα διαθέσιμα ασφαλιστικά προγράμματα από 25 και πλέον ασφαλιστικές εταιρείες, στην οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού σας!

Γρήγορα, εύκολα και δωρεάν, μπορείς να συγκρίνεις τις τιμές καθώς και τις παρεχόμενες καλύψεις από κάθε ασφαλιστική εταιρεία και να επιλέξεις αυτή που σου προσφέρει το μεγαλύτερο κέρδος.

Μπορείς να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις καλύψεις, έτσι ώστε να διαμορφώσεις όπως επιθυμείς το συμβόλαιό σου. Η υποχρεωτική ασφάλεια αστικής ευθύνης έναντι τρίτων αποτελεί τη βάση του ασφαλιστηρίου και έπειτα μπορείτε να το τροποποιήσετε προσθέτοντας εξτρά καλύψεις όπως θραύση κρυστάλλων, οδική βοήθεια, νομική προστασία, μερική/ολική κλοπή, μικτή ασφάλεια ιδίων ζημιών, κ.α.

Κάθε φορά που προσθέτετε μια κάλυψη, θα βλέπετε αντίστοιχα και πως διαμορφώνεται το τελικό κόστος για την ασφάλισή σας.

Μέσα από το Asfaleies24.gr μπορείτε να πληρώσετε είτε online με κάρτα τα ασφάλιστρά σας είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης μέσα από το σύστημα Dias Debit.

Το συμβόλαιο το λαμβάνετε μέσα σε μερικά λεπτά στο e–mail σας, από την στιγμή που θα γίνει η εξόφληση!

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα στα ετήσια ασφάλιστρα να πληρώνονται μέσω πιστωτικής κάρτας, σε έως και 12 άτοκες δόσεις! Με αυτόν τον τρόπο από τη μία έχετε την ευκολία της πληρωμής μήνα – μήνα και από την άλλη απολαμβάνεται τις έως και 40% μειωμένες τιμές που ισχύουν για την ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου!

Πως μπορείς να συγκρίνεις τιμές εύκολα και γρήγορα

Αφού επισκεφθείς την ιστοσελίδα του Asfaleies24.gr, επιλέγεις αν θέλεις να ασφαλίσεις αυτοκίνητο, μηχανή, σκάφος ή κατοικία! Και οι 4 τύποι ασφάλειας προσφέρονται για άμεση, online σύγκριση τιμών και ασφάλιση!

Αφού επιλέξτε την ασφάλεια που σας ενδιαφέρει, μεταφέρεστε στην αντίστοιχη φόρμα online προσφοράς που είναι συνδεδεμένη με τις μεγαλύτερες Ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες.

Εισάγετε τα βασικά σας στοιχεία καθώς και του προς ασφάλιση οχήματος ή κατοικίας και σε ελάχιστο χρόνο βλέπετε τις προσφορές και τις τιμές των ασφαλιστικών εταιρειών.

Εκεί επιλέγετε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει και προχωράτε στην online πληρωμή και έκδοση του συμβολαίου σας, με παραλαβή στο e–mail σας!

Τι να κάνεις για επιπλέον κέρδος

Πέρα από το κέρδος που θα έχεις λόγω της αμερόληπτης σύγκρισης της αγοράς και της επιλογής της φθηνότερης επιλογής, αν αυτό είναι το μόνο κριτήριο ασφάλισης, υπάρχουν ακόμα μερικές επιλογές για να ασφαλιστείτε στην καλύτερη δυνατή τιμή και να εξασφαλίσετε όφελος έως και 40%

Η επιλογή της ετήσιας ασφάλισης, σας εξασφαλίζει όφελος έως και 40% σε σχέση με μια μηνιαία ή τρίμηνη ασφάλιση. Επιπλέον, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, έχετε τη δυνατότητα αποπληρωμής σε έως και 12 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτα!

Το όφελος σας όμως δεν σταματάει εδώ! Αν είστε εργαζόμενος σε συγκεκριμένα επαγγέλματα – όπως π.χ. σώματα ασφαλείας, τότε μερικές ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν εξτρά έκπτωση 5-17%! Στη φόρμα ασφάλισης, μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε το αντίστοιχο πεδίο ώστε να δείτε τις μειωμένες τιμές λόγω επαγγέλματος!

Τέλος, υπάρχουν και οι συνδυασμένες εκπτώσεις των ασφαλιστικών εταιρειών – για παράδειγμα αν είστε συνδρομητής συγκεκριμένης τηλεφωνικής εταιρείας, έχετε επιπλέον έκπτωση!

Επισκέψου το Asfaleies24.gr και βρες πέρα από τις χαμηλότερες τιμές στην ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής, σκάφους και κατοικίας, ένα blog γεμάτο με χρήσιμα άρθρα όπως τι πρέπει να ξέρεις αν θες να κάνεις μεταβίβαση αυτοκινήτου, να καταθέσεις πινακίδες ηλεκτρονικά ή να πραγματοποιήσεις απόσυρση του αυτοκινήτου σου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments