Διεθνή

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Χωρίζει επίσημα με τη Μαρία Σράιβερ μετά από 10 χρόνια σε διάσταση

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Χωρίζει επίσημα με τη Μαρία Σράιβερ μετά από 10 χρόνια σε διάσταση
Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και η Μαρία Σράιβερ φέρεται να χώρισαν επίσημα μετά από μια δεκαετία σε διάσταση.

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και η Μαρία Σράιβερ φέρεται να χώρισαν επίσημα μετά από περίπου 10 χρόνια σε διάσταση. Ο σταρ του Terminator και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια έχει αποξενωθεί από τη σύζυγό του από το 2011, αφού έγινε γνωστό ότι ο Σβαρτσενέγκερ είχε αποκτήσει ένα παιδί με την οικονόμο της οικογένειας. Το TMZ αναφέρει ότι ένας εν ενεργεία δικαστής του Λος Άντζελες εισήγαγε το διαζύγιο στο δικαστικό σύστημα την Τρίτη (28 Δεκεμβρίου). Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

Η περιουσία του ζευγαριού, εκτιμάται ότι κυμαίνεται στα 400 εκατομμύρια δολάρια

Σύμφωνα με την έκθεση, οι όροι του διαζυγίου οριστικοποιήθηκαν νωρίτερα αυτό το μήνα μέσω ιδιωτικού γραφείου, αλλά τα έγγραφα έπρεπε να υποβληθούν επίσημα από εν ενεργεία δικαστή. Το διαζύγιο φέρεται να πήρε πολύ χρόνο να ολοκληρωθεί εν μέρει λόγω της σημαντικής περιουσίας του ζευγαριού, που εκτιμάται ότι κυμαίνεται στα 400 εκατομμύρια δολάρια. Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

Ο Joseph Baena γεννήθηκε από την πρώην οικονόμο του ζευγαριού

Ο Schwarzenegger και η Shriver,  έχουν τέσσερα παιδιά μαζί: την Katherine, 32, την Christina, 30, τον Patrick, 28, και τον Christopher, 24. Ο Joseph Baena γεννήθηκε από την πρώην οικονόμο του ζευγαριού, Mildred Patricia Baena, το 1997, μέρες αφότου η Shriver είχε γεννήσει το τέταρτο παιδί τους.

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ φέρεται να αγνοούσε ότι ο Baena ήταν ο βιολογικός του γιος για πολλά χρόνια. Ο Baena ξεκίνησε πρόσφατα τη δική του καριέρα ως ηθοποιός και είναι επίσης bodybuilder. Αυτή τη στιγμή έχει πέντε μελλοντικές ταινίες με το όνομά του στο IMDB, συμπεριλαμβανομένης της Lava, η οποία λέγεται ότι είναι η πρώτη ταινία που χρηματοδοτείται πλήρως με κρυπτονομίσματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments