Lifestyle

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Μου έκανε bullying διευθυντής σε τηλεοπτικό κανάλι»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Μου έκανε bullying διευθυντής σε τηλεοπτικό κανάλι»
Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Μπορεί να έχασα πολλά, αλλά ήταν επιλογή μου, δεν πούλησα ποτέ την προσωπική μου ζωή».

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ανοιχτά»,  η Βίκυ Χατζηβασιλείου παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τα πρώτα τηλεοπτικά της βήματα αλλά και το εργασιακό bullying που έχει βιώσει. Βίκυ Χατζηβασιλείου

«Δεν άνοιξα το σπίτι μου να φωτογραφηθώ στα εξώφυλλα»

Αρχικά, εξήγησε πως προτιμά να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Από ‘μένα είναι προστατευμένη η προσωπική μου ζωή. Δεν έδωσα ποτέ τα παιδιά μου στη δημοσιότητα, δεν άνοιξα το σπίτι μου να φωτογραφηθώ στα εξώφυλλα. Ήταν αρχή μου. Μπορεί να έχασα πολλά, αλλά ήταν επιλογή μου. Ό,τι και να έχω κάνει, τον Γιάννη τον βρίσκω πάντα σύμφωνο».

Σχετικά με  τα πρώτα τηλεοπτικά της βήματα στην παρουσίαση, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανέφερε: «Είχα ήδη τη φιλοδοξία μέσα μου. Όταν μου είπαν ότι προσλαμβάνομαι στο ραδιόφωνο, φτερούγισε η καρδιά μου. Ήξερα ότι είμαι στο δρόμο που έπρεπε να διανύσω. Στη Ζήνα Κουτσελίνη οφείλω το γεγονός ότι βρέθηκα στην τηλεόραση. Με είδε να παρουσιάζω τις τότε “Γυναίκες της χρονιάς” και μου είπε: “Εσύ πρέπει να κάνεις ψυχαγωγία, έλα να κάνουμε ένα ραντεβού”. Ήταν με τον Γιάννη Λάτσιο, μου έδειξαν κάποια πράγματα, αλλά δε με ενδιέφεραν. Μόνο το “έχεις γράμμα” είπα ότι θα έκανα. Μου λένε: “Αλήθεια, θες αυτό;”. Είδα ότι εκεί γίνεται κάτι ουσιαστικό. Δε με ενδιέφερε να κάνω τηλεόραση απλά για να κάνω και να υπάρχω σε αυτή. Το “γράμμα” τελικά έγινε “πακέτο”, ξεκίνησε με επιτυχία και τελείωσε έτσι, το αγάπησε πολύ ο κόσμος».

Βίκυ Χατζηβασιλείου

«Είχα πάρα πολλές κόντρες στη δουλειά»

H δημοφιλείς παρουσιάστρια άνοιξε την καρδιά της και για το εργασιακό bullying που έχει βιώσει στο παρελθόν: «Πήγα στο κανάλι και τους είπα: συγκρατήστε τον, είναι ντροπή», είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, αναφερόμενη στο bullying που δέχτηκε από διευθυντή σε τηλεοπτικό κανάλι. Επίσης, πρόσθεσε πως η τηλεόραση έχει τοξικότητα και πολύ ανταγωνισμό.

«Είχα πάρα πολλές κόντρες στη δουλειά. Υπήρχαν άνθρωποι που μίλησαν προσβλητικά για μένα δημόσια μέσα από το κανάλι μου. Υπέστην εργασιακό μπούλινγκ από ανώτερο. Μου καταλόγισε ότι άφησα τα παιδιά μου κι ήρθα στην Αθήνα, για την ηλικία μου. Μίλησα με την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και είπα “ συγκρατήστε τον είναι ντροπή αυτό που κάνει για το ίδιο το κανάλι».

«Υπάρχει τοξικότητα, ανταγωνισμός. Αναγκαστικά όταν από αυτό εξαρτάται η βιωσιμότητα της εκπομπής με ενδιέφεραν τα νούμερα» κατέληξε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments