Lifestyle

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 119: Όλα όσα θα δούμε την Πέμπτη

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 119: Όλα όσα θα δούμε την Πέμπτη
Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 119: Ο Αλέξης, προσεγγίζει πάλι τη Μυρτάλη και την τρομοκρατεί.

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 119

Ο Ισίδωρος τρώει μεγάλο «χαστούκι» από την Αθηνά, η οποία αναθεωρεί και πλέον αρνείται να του πουλήσει το μερίδιό της. Ο Ισίδωρος κατηγορεί τον Κωνσταντίνο γιατί θεωρεί ότι καθυστέρησε τις υπογραφές των συμβολαίων. Η Μαργαρίτα προβληματίζεται πολύ από τις μεταπτώσεις στη συμπεριφορά του Αλέξη και μοιράζεται τις ανησυχίες της με την Αθηνά. Ο Αλέξης, από την άλλη, προσεγγίζει πάλι τη Μυρτάλη και την τρομοκρατεί.

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 118

Οι Βρεττάκοι «σκοτώνονται» μεταξύ τους και κατηγορεί ο ένας τον άλλον. Οι βασικοί ύποπτοι θεωρούνται ο Ισίδωρος, ο Μάνος αλλά και ο Ιάκωβος. Η Χάιδω, με τη βοήθεια της Ισμήνης, θα καταφέρει να πείσει τον Λυκούργο να πάει στην Αθήνα. Στο μεταξύ, όσοι νοιάζονται για την Αθηνά, την πιέζουν να μην πουλήσει το μερίδιο της. Ο Ισίδωρος υπογράφει την πράξη αναγνώρισης πατρότητας για την Αντιγόνη και οι δυο τους φαίνεται να έχουν έρθει πιο κοντά.

Η Αθηνά, λίγο πριν την υπογραφή των συμβολαίων, επισκέπτεται τον Ισίδωρο και του επιφυλάσσει μια έκπληξη που δεν θα του αρέσει καθόλου. Τι θα ανακοινώσει η Αθηνά στον Ισίδωρο και θα τον κάνει έξαλλο; Παράλληλα τo σατανικό σχέδιο της Αντιγόνης προχωρά με απρόβλεπτες συνέπειες…. Ο Ιακώβος παίρνει δραστικά μέτρα αλλά κάποιος δεν τον ακούει καθόλου. Θα καταφέρει να προστατέψει την Ιουλία αυτή τη φορά;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments