Ελλάδα

Σάκης Ρουβάς: Κανονικά η συναυλία για την Πρωτοχρονιά στον Λυκαβηττό

Σάκης Ρουβάς: Κανονικά η συναυλία για την Πρωτοχρονιά στον Λυκαβηττό
Η σύντομη εκδήλωση με τον Σάκη Ρουβά κύλησε χωρίς απρόοπτα

Χωρίς παρατράγουδα, δόθηκε χθες βράδυ η συναυλία του Σάκη Ρουβά για την υποδοχή του καινούριου χρόνου, έξω από το θέατρο του Λυκαβηττού, που διοργάνωσε ο Δήμος Αθηναίων.

Είχαν προηγηθεί έντονες αντιδράσεις για το κόστος της εκδήλωσης και υπήρχε ανησυχία για πρόκληση επεισοδίων, καθώς διαδικτυακή ομάδα στο Twitter είχε κάνει «κάλεσμα για γιαούρτωμα» του καλλιτέχνη. Τελικά η σύντομη εκδήλωση κύλησε χωρίς απρόοπτα, παρουσία δυνάμεων της αστυνομίας.

Όπως είναι γνωστό, μετά το σάλο, που προκλήθηκε ο Δήμος Αθηναίων απάντησε ότι τα 215.000 ευρώ, δεν θα είναι η αμοιβή του Σάκη Ρουβά αλλά αφορούν το συνολικό κόστος της παράστασης στην οποία απασχολήθηκαν περίπου 80 άνθρωποι και τα έξοδα για την κατασκευή του σκηνικού στο χώρο του πάρκινγκ έξω από το θέατρο Λυκαβηττού.

Ο Σάκης Ρουβάς εμφανίστηκε για περίπου 20 λεπτά και τραγούδησε στα αγγλικά και εν συνεχεία δικό του τραγούδι για την Πρωτοχρονιά, υπό τη συνοδεία 17μελούς ορχήστρας.

https://youtu.be/LZfACTJLrxk

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, υποδέχτηκε στη σκηνή τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη: «Αποχαιρετάμε μια δύσκολη χρονιά. Να ευχηθώ για τη νέα χρονιά υγεία πάνω από όλα, να είναι η νέα χρονιά του αλληλοσεβασμού, της αλληλοκατανόησης και της αλληλεγγύης και να πάρουμε επιτέλους μια πολύ βαθιά ανάσα, που όλοι έχουμε τόσο πολύ ανάγκη», ανέφερε ο Κώστας Μπακογιάννης, προτού μετρήσουν όλοι μαζί αντίστροφα μέχρι την αλλαγή του χρόνου, που συνοδεύτηκε από πυροτεχνήματα στον Αττικό ουρανό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments