Lifestyle

Γωγώ Τσαμπά: Προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης με το Γιάννη Πλούταρχο

Γωγώ Τσαμπά: Προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης με το Γιάννη Πλούταρχο
Γωγώ Τσαμπά: Παραμονή Πρωτοχρονιάς, και ο ΣΚΑΪ φόρεσε τα γιορτινά του όπως και οι περισσότεροι τηλεοπτικοί σταθμοί.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, και ο ΣΚΑΪ φόρεσε τα γιορτινά του όπως και οι περισσότεροι τηλεοπτικοί σταθμοί. Ρίγη συγκίνησης προκάλεσαν ο Γιάννης Πλούταρχος και η Γωγώ Τσαμπά ανάμεσα σε άλλους καλλιτέχνες.

Το «καλύτερο παιδί» της ελληνικής δισκογραφίας κλείνει φέτος 25 χρόνια καριέρας και προσκάλεσε αγαπημένους καλλιτέχνες στη σκηνή του Αθηνών Αρένα για να υποδεχτούν μαζί μας τη νέα χρονιά.

Πρόσωπα που ο ίδιος αγαπά αλλά όλοι μας θαυμάζουμε, ερμήνευσαν μεγάλες επιτυχίες του και αγαπημένα δικά τους τραγούδια. Σε αυτή τη μοναδική μουσική σύμπραξη συμμετείχαν ο Σταμάτης Γονίδης, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Κατερίνα Στανίση, ο Στέλιος Διονυσίου, η Κωνσταντίνα, ο Νίκος Βουρλιώτης, η Ήβη Αδάμου, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Ζόζεφιν.

Η παραδοσιακή μουσική είχε την τιμητική της με μια κορυφαία εκπρόσωπο του είδους, τη Γωγώ Τσαμπά. Ξεχωριστή κρητική νότα στη βραδιά έδωσε ο λυράρης και τραγουδιστής Νίκος Ζωιδάκης, ενώ σε ρόλο ερμηνευτή απολαύσαμε και τον ηθοποιό Μέμο Μπεγνή.

Πατέρας και κόρη τραγούδησαν μαζί

Στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου, η κόρη του Κατερίνα Κακοσαίου. Η κόρη του τραγουδιστή ερμήνευσε μαζί του το κομμάτι της «Πόσο ωραία μάτια έχεις» που λέει με τον Νίνο.

Ο περήφανος μπαμπάς την φίλησε τρυφερά κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, ενώ στο τέλος υποκλίθηκε στις φωνητικές ικανότητες της κόρης του, φιλώντας της το χέρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments