Lifestyle

Squid Game: Έρχονται άλλες δύο νέες σεζόν

Squid Game: Έρχονται άλλες δύο νέες σεζόν
Squid Game: Το «Παιχνίδι του Καλαμαριού», ή αλλιώς Squid Game, είναι έτοιμο να επιστρέψει με δύο νέες σεζόν στο Netflix.

Η σειρά Squid Game που αγαπήθηκε τόσο από το κοινό έκανε πρεμιέρα στο Netflix τον περασμένο Σεπτέμβριο, στρέφοντας όλα τα βλέμματα κυριολεκτικά πάνω της. Έσπασε δε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης πρωτοεμφανιζόμενης σειράς στην υπηρεσίας streaming, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ που είχε κατακτήσει το «Bridgerton». Squid Game

Σε συνέντευξή του στον κορεατικό τηλεοπτικό σταθμό KBS, ο εφευρέτης της σειράς Hwang Dong-hyuk ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή μιλάει με την πλατφόρμα streaming για το μέλλον της σειράς.

«Θα βρούμε σύντομα λύση»

«Είμαι σε συνομιλίες με το Netflix για την διάρκεια της 2ης καθώς και της 3ης σεζόν», αποκάλυψε ο Dong-hyuk σύμφωνα με τους Korea Times. «Θα αποφασίσουμε σύντομα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Είναι αλήθεια ότι συζητάμε για μια μεγάλη προοπτική δυνατοτήτων για το Squid Game, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής μιας 3ης σεζόν, αλλά τίποτα δεν έχει ακόμη αποφασιστεί οριστικά», υπογράμμισε το Netflix.

Το Official Trailer της σειράς:

Τι είναι το Squid Game;

Τι γίνεται όμως στο Squid Game και όλοι μιλάνε για το καλύτερο κορεατικό δράμα-θρίλερ, με έντονες σκηνές, μακάβριες σκέψεις αλλά και πολλά μηνύματα για την πραγματική ζωή;

Με λίγα λόγια, το Squid Game συνδυάζει τα Hunger Games με το Kill Bill. Εκατοντάδες άνθρωποι που παλεύουν με σοβαρά οικονομικά προβλήματα, λαμβάνουν μία περίεργη πρόσκληση, η οποία τους καλεί να πάρουν μέρος σε κάποια άκακα, όπως πιστεύουν, παιδικά παιχνίδια.

Το έπαθλο του νικητή είναι παραπάνω από δελεαστικό, η τιμωρία όμως του χαμένου είναι κάπως… θανάσιμη. Την μοιραία και επικίνδυνη πρόσκληση θα αποδεχτούν 456 άτομα, που επιλέγουν να ρισκάρουν και να διεκδικήσουν τα 38,5 εκατομμύρια δολάρια του νικητή.

Οι κανόνες; Απλοί. Αν νικήσεις παίρνεις χρήματα, αν χάσεις και θες να τα παρατήσεις πεθαίνεις, αλλά όχι μόνο λόγω του παιχνιδιού. Εδώ είναι και το σημείο που ξεκινούν τα προβλήματα, καθώς ο δημιουργός της σειράς, με αρκετή σοφία όπως θα καταλάβουμε, δεν έβαλε κάποιο εξωγήινο τέρας ή κάποιο ρομπότ που διψάει για αίμα να κάνει τον κακό της σειράς. Ο κίνδυνος είναι ακριβώς ίδιος με εμάς, και προσπαθεί να επιβιώσει, πατώντας όμως επί πτωμάτων, μερικές φορές κυριολεκτικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments