Αθλητισμός

Ανόρθωση: Τέλος ο Νινούα, γυρίζει στον ΠΑΟΚ

Ανόρθωση: Τέλος ο Νινούα, γυρίζει στον ΠΑΟΚ
Η κυπριακή ομάδα διέκοψε τον δανεισμό του 22χρονου Γεωργιανού από τον ΠΑΟΚ

Τον τερματισμό της συμφωνίας δανεισμού του Νίκα Νινούα , ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε η κυπριακή Ανόρθωση.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Κύπρου

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον ΠΑΟΚ για τον τερματισμό της συμφωνίας δανεισμού του ποδοσφαιριστή Νίκα Νίνουα. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και τον ευχαριστούμε για την παρουσία του στην ομάδα μας».

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε το 2020 από τον «Δικέφαλο του Βορρά», αλλά μετά από λίγα ματς στην Τούμπα, αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Πλέον αναμένεται να κριθεί από τον Ραζβάν Λουτσέσκου για το μέλλον του στην ομάδα.

Ο 22χρονος Γεωργιανός μέσος, Νίκα Νινούα, δεν θα συνεχίσει στην Ανόρθωση Αμμοχώστου, καθώς δεν εκπλήρωσε τις προσδοκίες της κυπριακής ομάδας και του Τιμούρ Κετσμπάγια προς το πρόσωπό του, με αποτέλεσμα να επιστρέφει στον ΠΑΟΚ.

Όπως ενημέρωσε η Ανόρθωση έγινε διακοπή του δανεισμού του Γεωργιανού, ο οποίος πραγματοποίησε μόλις τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Μεγαλονήσου ενώ είναι χαρακτηριστικό πως δεν αγωνίστηκε καθόλου στην Ευρώπη και το Europa Conference League.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments