Ελλάδα

Άρτα: Κρίσιμη η κατάσταση του 16χρονου που σκότωσε το θείο του στο κυνήγι

Άρτα: Κρίσιμη η κατάσταση του 16χρονου που σκότωσε το θείο του στο κυνήγι
Άρτα: Κρίσιμη είναι η κατάσταση ενός 16χρονου που σκότωσε το θείο του, κατά λάθος, στο κυνήγι και στην συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Σε οικογενειακή τραγωδία κατέληξε το κυνήγι παρέας 8 ατόμων στην Άρτα,  φίλοι και συγγενείς μεταξύ τους, στην περιοχή του Μικρού Φράγματος. Ο λόγος είναι ότι ένας 16χρονος σκότωσε από λάθος τον θείο του και κατόπιν αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Συνέπεια τούτου, ήταν να νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο, με τους ιατρούς να αναφέρουν πως η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη.  Ο νεαρός επεβλήθη σε επέμβαση στο νοσοκομείο Άρτας καθώς έφερε σοβαρά τραύματα στον θώρακα και τον λαιμό και οι επόμενες ώρες κρίνονται κρίσιμες.

Το περιστατικό

Όλα ξεκίνησαν όταν μια παρέα των 8 κυνηγών που αποτελούταν από συγγενείς, ξεκίνησε την αναζήτηση θηράματος. Κατά τις 5:30 το απόγευμα ακούστηκε πυροβολισμός και έπεσε νεκρός ένας 33χρονος κυνηγός. Μαζί του ήταν ο αδελφός του, φίλοι και ο 16χρονος ανιψιός του, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε κατά λάθος τον θείο του. Ο νεαρός όταν αντιλήφθηκε πως είχε τραυματίσει θανάσιμα τον θείο του, αυτοπυροβολήθηκε, πριν προλάβει ο πατέρας του να αντιδράσει.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Άρτας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες χειρουργήθηκε και είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Ο 16χρονος δίνει μάχη για τη ζωή του με τραύματα στον λαιμό και τον θώρακα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments