Lifestyle

Καίτη Φίνου: Θύμα διαδικτυακής απάτης – Άρπαξαν λεφτά από τον λογαριασμό της

Καίτη Φίνου: Θύμα διαδικτυακής απάτης – Άρπαξαν λεφτά από τον λογαριασμό της
Θύμα διαδικτυακής απάτης η ηθοποιός – Άρπαξαν λεφτά από τον λογαριασμό της

«Φτερά» έκανε από τον τραπεζικό λογαριασμό της ηθοποιού Καίτης Φίνου, χρηματικό ποσό το οποίο άρπαξαν επιτήδειο μέσω διαδικτυακής απάτης.

Η γνωστή ηθοποιός, αποκάλυψε ότι τα χρήματα στον λογαριασμός της ήταν για τα έξοδα της εβδομάδας κι όπως είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1, η ίδια έπεσε θύμα καθώς όπως εξήγησε επρόκειτο για fake ιστοσελίδα, η οποία έμοιαζε πολύ με την ιστοσελίδα της τράπεζας.

«Και που να μην μου έπεφτε και το φλουρί. Εγώ δεν είχα ποτέ μου τραπεζική κάρτα. Έβγαλα λόγω της covid -της καραντίνας μάλλον- και δεν ήξερα τι συμβαίνει, δεν είχα διαβάσει για e-mail, δεν είχα διαβάσει για τίποτα. Χθες μου έβαλαν στον λογαριασμό κάποια λεφτά και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο, πριν καν προλάβω να ανοίξω το κινητό μου, αυτά τα χρήματα είχαν εξαφανιστεί. Δεν ήταν μεγάλο το ποσό, αλλά ήταν αρκετό για εμένα για να περάσω την εβδομάδα μου.

Θα προχωρήσω σε αμφισβήτηση της συναλλαγής, αλλά μου είπαν να περάσουν 48 ώρες. Αλλά από ό,τι μου έγραψαν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατάλαβα ότι πολλοί την έχουν πατήσει και πολλοί με έβγαλαν και χαζή, γιατί εγώ δεν ήξερα ότι έχουν αντιγράψει την ιστοσελίδα της τράπεζας. Χθες πήγα στην τράπεζα. Δεν θα το άνοιγα αν δεν έγραφε “η χρεωστική σας κάρτα έχει τεθεί προσωρινά σε αναστολή”. Μου έγραφε και από κάτω “αυτή είναι η τρίτη ειδοποίηση”. Άρα υπήρχαν και άλλες δύο στις οποίες δεν έδωσα σημασία. Μάλλον ξέρουν που χτυπάνε» είπε η Καίτη Φίνου.

Δείτε το βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments