Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ: Μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Τουρισμού και Κτηματολόγιο

ΑΣΕΠ: Μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Τουρισμού και Κτηματολόγιο
ΑΣΕΠ: Εκδόθηκε η προκήρυξη 12Κ/2021 και αφορά στην πρόσληψη 101 μονίμων υπαλλήλων μέσω ΑΣΕΠ.

Εκδόθηκε η προκήρυξη 12Κ/2021 και αφορά στην πρόσληψη 101 μονίμων υπαλλήλων μέσω ΑΣΕΠ. Το Εθνικό Κτηματολόγιο και το υπουργείο Τουρισμού θα ενισχυθούν με 101 υποψηφίους Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

  • ΠΕ Οικονομικού
  • ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού
  • ΠΕ Νομικών
  • ΠΕ Μηχανικών (ειδ. Αρχιτεκτόνων Μηχανικών)
  • ΠΕ Μηχανικών (ειδ. Τοπογράφων Μηχανικών)
  • ΠΕ Μηχανικών (ειδ. Μηχανολόγων Μηχανικών)
  • ΠΕ Πληροφορικής
  • ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού
  • ΤΕ Τουριστικών Επιχειρήσεων

Ποια η προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου ώρα 08:00 και λήγει την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022, ώρα 14:00 στον ηλεκτρονικό ιστότοπο του ΑΣΕΠ.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, όπως αυτά αναγράφονται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄ και στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄ (ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ/ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ) της παρούσας, πρέπει: Ι. Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ-ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤ΄ της παρούσας. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Η ευθύνη της σωστής συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης είναι αποκλειστικά του υποψηφίου. Επειδή η επεξεργασία των αιτήσεων γίνεται μηχανογραφικά, οι υποψήφιοι υποχρεούνται να συμπληρώσουν τα οικεία τετραγωνίδια/πεδία της αίτησης, καθώς και τους κωδικούς, που αναφέρονται σε αντίστοιχα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που απαιτούνται και διαθέτουν. Αν οι υποψήφιοι δεν συμπληρώσουν τα τετραγωνίδια/πεδία αυτά ή τους κωδικούς ή αν συμπληρώσουν άλλα τετραγωνίδια ή κωδικούς, πλην εκείνων που αναφέρονται στα συγκεκριμένα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες ή αν τα αναφέρουν σε άλλα σημεία της ηλεκτρονικής αίτησης, δεν λαμβάνονται υπόψη τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες, έστω και αν προσκομίζονται τα έγγραφα.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments