Ελλάδα

«Θέλω να γυρίσω στο σχολείο γιατί έχω ωραία δασκάλα» – Viral μαθητής «γύπας» [vid]

«Θέλω να γυρίσω στο σχολείο γιατί έχω ωραία δασκάλα» – Viral μαθητής «γύπας» [vid]
Μαθητής γίνεται viral για την ανυπομονησία του να ξαναπάει σχολείο. Θέλει να ξαναδεί τους φίλους του και την ωραία του δασκάλα.
Viral έγινε μικρός μαθητής, που κατά δήλωσή του,  θέλει να επιστρέψει στο σχολείο και τα μαθήματα του για να δει τους φίλους του αλλά και… την ωραία του δασκάλα. 
Το video με τις δηλώσεις του μικρού κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και σκίζει σε likes.
Παρά την έντονη ανησυχία που υπάρχει λόγω της εξάπλωσης της μετάλλαξης Όμικρον, ο χρόνος πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία, την ερχόμενη Δευτέρα.

Εν όψη της 10ης Ιανουαρίου λοιπόν, το κεντρικό δελτίο του Star έκανε ρεπορτάζ, προβάλλοντας τις απόψεις των εμπλεκομένων, με έναν πιτσιρικά να κλέβει την παράσταση και να γίνεται viral τις τελευταίες ώρες.

Παρά την έντονη ανησυχία που υπάρχει λόγω της εξάπλωσης της παραλλαγής Όμικρον, ο χρόνος πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία, την ερχόμενη Δευτέρα.

Εν όψη της 10ης Ιανουαρίου λοιπόν, το κεντρικό δελτίο του Star έκανε ρεπορτάζ, προβάλλοντας τις απόψεις των εμπλεκομένων, με έναν πιτσιρικά να κλέβει την παράσταση και να γίνεται viral τις τελευταίες ώρες.

Και αυτό γιατί όταν ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο του καναλιού αν θέλει να γυρίσει στο σχολείο, απάντησε: «Ναι γιατί έχω τους φίλους μου και έχω ωραία δασκάλα».

Κεραμέως: Γιατί αποφασίσαμε άνοιγμα των σχολείων στις 10 Ιανουαρίου

Κεραμέως: Γιατί αποφασίσαμε άνοιγμα των σχολείων στις 10 Ιανουαρίου

Τους λόγους για τους οποίους αποφασίστηκε η επαναλειτουργία των σχολείων την προσεχή Δευτέρα, παρά την έντονη ανησυχία που εκφράζεται για την ασφάλεια των μαθητών, εξήγησε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Μιλώντας στο Μέγκα η κα Κεραμέως ανέφερε: «Τα σχολεία ανοίγουν για τον αυτονόητο παιδαγωγικό λόγο, ο δεύτερος είναι ψυχοσυναισθηματικός και ο τρίτος επειδή τα παιδιά μας είναι πιο ασφαλή στο σχολείο. Θα κάνουν οπωσδήποτε δύο τεστ την εβδομάδα και αν υπάρξει κρούσμα στην τάξη, κάθε μέρα».

«Το σχολείο προβλέπει ένα πλαίσιο πολύ προστατευτικό και γίνεται ένας ασφαλής χώρος. 1,6 εκατομμύρια άνθρωποι θα κάνουν δύο τεστ την εβδομάδα. Σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα δεν γίνονται τόσο αυστηροί έλεγχοι στα σχολεία», είπε η υπουργός και επεσήμανε ότι τα σχολεία ανοίγουν παντού στην Ευρώπη.

«Τα σχολεία ανοίγουν παντού. Σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα δεν γίνονται τόσο αυστηροί έλεγχοι στα σχολεία. Είναι επιλογή της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού να επενδύσει χρήματα για να διασφαλίσει τη δια ζώσης λειτουργία και τη δημόσια και ατομική υγεία», τόνισε και συμπλήρωσε:

«Πέρα από το ότι ανοίγουν τα σχολεία παντού στην Ευρώπη, ανοίξαμε τον Σεπτέμβριο με τη Δέλτα και χωρίς εμβολιασμένους μαθητές».

Παράλληλα, η υπουργός έδωσε στοιχεία για τους εμβολιασμούς της εκπαιδευτικής κοινότητας.

«Στο Λύκειο αυτή τη στιγμή έχουμε ξεπεράσει τους 50% εμβολιασμούς. Καταλαβαίνω την ανησυχία του κόσμου. Σε κάθε έναρξη υπάρχει ανησυχία, όπως τότε και με την μάσκα στις μικρές ηλικίες, που υπήρξαν αντιδράσεις από τους γονείς. Δεν μπορούμε να τιμωρούμε τα παιδιά μας επειδή κάποιοι επιλέγουν να είναι ανεμβολίαστοι. Προτάσσουμε τα παιδιά και προστατεύουμε τα παιδιά μας», σημείωσε.

Δείτε το Video:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments