Trash

Survivor spoiler σήμερα 6/1: Αυτός είναι ο νέος παίκτης που μπαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης

Survivor spoiler σήμερα 6/1: Αυτός είναι ο νέος παίκτης που μπαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης
Survivor spoiler σήμερα 6/1: Τα λουλούδια από τις πίστες του Frangelico μετακομίζουν στο νησί της Καραϊβικής για την απόλυτη εμπειρία.

Νέες καταιγιστικές εξελίξεις στο Survivor 2022, τόσο εντός, όσο και εκτός, αφού παρότι χτες το ριάλιτι επιβίωσης ήταν μόνο του στη ζώνη prime time  η τηλεθέαση του επεισοδίου επάθλου και αποχώρησης δεν πήγε τόσο καλά όσο την προηγούμενη σεζόν.

Το Survivor κατέγραψε το ποσοστό τηλεθέασης 26% ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε Η γη της ελιάς με 18,8% και τρίτη η κωμική σειρά του Alpha Άσε μας ρε μαμά με 13,4% ενώ στην τέταρτη θέση βρέθηκε το ριάλιτι του ANT1 Η Φάρμα με ποσοστό 12%. Η αποχώρηση που περιμέναμε έγινε, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν ήταν αυτή που αναμένανε όλοι, αφού σύμφωνα με τα Survivor spoiler που γνωρίζαμε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έπρεπε να έχει φύγει από τον Άγιο Δομίνικο. Survivor spoiler σήμερα 6/1

Survivor spoiler σήμερα 6/1: Γιατί αποχώρησε από το παιχνίδι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου

Δυστυχώς ο  Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποχωρεί από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος. Είναι γνωστό ότι ο Ατζούν κάθε χρόνο, προσθέτει παίκτες στο ριάλιτι και στις δύο ομάδες και ήδη με την αποχώρηση 2 παικτών η ομάδα των Διασήμων είναι 10 έναντι 12 παικτών. Όπότε θα μπει νέο αίμα στο νέο κύκλο.

Βάσει αποτελεσμάτων δύσκολα θα δούμε τους Διάσημους να κερδίζουν τους αγώνες ασυλίας της επόμενης εβδομάδας, αφού οι Μαχητές έχουν μεγαλύτερο προβάδισμα και ο μόνος παίκτης που υστερεί από την ομάδα είναι ο φαρμακοποιός Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος όμως έχει άδεια γιατρού για να μην αγωνίζεται.

Survivor spoiler σήμερα 6/1

Survivor spoiler σήμερα 6/1: Ποιος είναι ο νέος παίκτης

Σύμφωνα με το νέο Survivor Spoiler που μάθαμε σήμερα, ένας νέος διάσημος τραγουδιστής  θα είναι εκείνος που θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο  και αυτός δεν είναι άλλος από τον Σάκη Αρσενίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments