Trash

“The Bachelor”: Σοβαρό τροχαίο για πρώην παίκτρια

“The Bachelor”: Σοβαρό τροχαίο για πρώην παίκτρια
"The Bachelor": Το ατύχημα από το τροχαίο ήταν αρκετά σοβαρό με την ίδια να έχει σπάσει το στέρνο της έπειτα από τον τραυματισμό της.

Σύμφωνα με κυπριακή ιστοσελίδα, η 20χρονη Ραφαέλα Γεωργίου του “The Bachelor” είχε ένα τραγικό τροχαίο ατύχημα χθες Τετάρτη 5 Ιανουαρίου, κατά την επιστροφή στο σπίτι της μετά τη δουλειά της, από το οποίο λίγο έμεινε να μην βγει ζωντανή και να χάσει τόσο νέα τη ζωή της. "The Bachelor"

«Από θαύμα ζω», είπε χαρακτηριστικά η Ραφαέλα Γεωργίου, η οποία μερικές ώρες  μετά το τραγικό συμβάν ανέβασε ένα insta story από το κρεβάτι του νοσοκομείου στο οποίο έγραφε «η ζώνη σώζει ζωές».

Υπενθυμίζεται ότι η Ραφαέλα, είχε λάβει μέρος στον πρώτο κύκλο του “The Bachelor”

Λίγα λόγια για εκείνη

Η Ραφαέλα είναι 20 ετών  είναι από την Κύπρο και έχει πάρει μέρος στο ριάλιτι “The Bachelor”. Τα extreme sports είναι η αδυναμία της! Ψάχνει να βρει τον ιδανικό σύντροφο που θα της ανεβάζει την αδρεναλίνη και θα μοιράζονται μαζί έντονες στιγμές. Της αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες που έχουν εμπειρίες και βιώματα για να μπορεί να συζητάει! Αυτό που την γοητεύει σε ένα άντρα είναι το μυαλό και ικανότητα του να επικοινωνεί αυτό που αισθάνεται.  Η ίδια έχει κλέψεις τις εντυπώσεις με το παρουσιαστικό της, ενώ πρόσφατα την είδαμε να πρωταγωνιστεί και στο βιντεοκλίπ του γνωστού Κύπριου ράπερ Ablaze, με τίτλο «Stazi». Όπως θα δείτε η Ραφαέλα είναι ιδιαιτέρως αποκαλυπτική σε σέξι στο συγκεκριμένο βίντεο κλιπ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments