Lifestyle

Ντίνος Καρύδης: Η χιουμοριστική διάψευση του θανάτου του

Ντίνος Καρύδης: Η χιουμοριστική διάψευση του θανάτου του
Αλαλούμ με τα περί θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού, χρειάστηκε η χιουμοριστική παρέμβασή του για να μπει τέλος στις φήμες

Η είδηση ότι πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός Ντίνος Καρύδης που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες αναστάτωσε τον καλλιτεχνικό χώρο κι όχι μόνο. Χρειάστηκε να γίνουν δύο διαψεύσεις μία από τον Σπύρο Μπιμπίλα και μία από τον ίδιο τον ηθοποιό και πατέρα της Σμαράγδας Καρύδη, ώστε να πιστούν και οι πλέον δύσπιστοι ότι χαίρει άκρας υγείας…

Ο Ντίνος Καρύδης μετά το αλαλούμ που προηγήθηκε απάντησε στα περί θανάτου του, με χιουμοριστική και σατιρική διάθεση.

Συγκεκριμένα κάτω από μία ανάρτηση του «Actors House» στο Facebook, στη λεζάντα της οποίας σημειωνόταν: «Από ότι μου λένε στα μηνύματα έπαθε έμφραγμα ο Ντίνος…Ευτυχώς Θεέ μου είναι στη ζωή», ο ίδιος απάντησε με χιούμορ: «Δεν έφυγα γιατί είναι ακριβά τα διόδια».

Τι συνέβη

Όλα ξεκίνησαν όταν ανέβηκε στο διαδίκτυο μία ανάρτηση από τη Μαίρη Βιντιάδου που έλεγε «δε μπορώ να το πιστέψω, έφυγε ένας καλός φίλος», ωστόσο ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας έσπευσε να τη διαψεύσει. Λίγη ώρα, η Μαίρη Βιντιάδου έσβησε την ανάρτηση.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ έγραψε στην προσωπική του σελίδα:

«Δυστυχώς και πάλι μία ψευδής είδηση ξεσήκωσε πολύ κόσμο τα περί αιφνίδιου θανάτου του αγαπημένου μας φίλου Ντίνου Καρύδη είναι ανυπόστατα ψέματα και παρακαλώ όλους Να μην αναπαράγουν».

Λίγα λεπτά μετά, και η Μαίρη Μπάρκουλη προχώρησε σε μία ανάρτηση, στην οποία επισημαίνει ότι ο Ντίνος Καρύδης υπέστη έμφραγμα, ωστόσο είναι καλά στην υγεία του. Η κα Μπάρκουλη αναφερόταν στο έμφραγμα που υπέστη ο κ. Καρύδης το 2018.

και η τηλεοπτική διάψευση

Ο ηθοποιός μιλώντας το Σάββατο στο OPEN εξέφρασε άγνοια για το πώς ξεκίνησε η φημολογία λέγοντας ” Δεν ξέρω τι συνέβη, ιδέα δεν έχω. Με έπαιρναν τηλέφωνο από όλη την Ελλάδα» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε τι απαντούσε σε όσους τον τον καλούσαν για να δουν αν είναι καλά: «Απαντούσα με το γνωστό τραγούδι “Είμαστε ακόμα ζωντανοί στη σκηνή”. Έκανα και το post για τα διόδια γιατί μου έλεγαν “καλό ταξίδι”. Το πρόβλημα υγείας που έχω είναι από το 2018, είχα πάθει έμφραγμα και είχα μπει στο νοσοκομείο. Τώρα, στις γιορτές, δεν συνέβη κάτι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments