Αθλητισμός

Καμαρά: Διέρρηξαν το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη

Καμαρά: Διέρρηξαν το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη
Μέρα μεσημέρι μπήκαν οι διαρρήκτες στο σπίτι του - Η σύζυγός του και τα παιδιά τους έλειπαν

Στόχος διαρρηκτών έγινε το σπίτι του επιθετικού του Άρη Αμπουμπακάρ Καμαρά στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και μάλιστα μέρα μεσημέρι.

Οι δράστες βρήκαν την ευκαιρία την ώρα που η σύζυγός του έλειπε για να πάρει τα παιδιά από το σχολείο, να μπουν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή του Άρη.

Οι διαρρήκτες πρόλαβαν στο διάστημα αυτό να βρουν και να κλέψουν χρυσαφικά, ρολόγια και αντικείμενα αξίας.

Για τη διάρρηξη ενημερώθηκε ο Αφρικανός επιθετικός του Άρη, ο οποίος βρίσκεται με την Εθνική Μαυριτανίας στο Καμερούν λόγω του Copa Africa.

Η αστυνομία πήγε στο σπίτι του Καμαρά για να πάρει καταθέσεις και τυχόν αποτυπώματα, ενώ φως στην υπόθεση μπορεί να δείξει και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού.

Αμπουμπακάρ Καμαρά: “Έγινα αποδέκτης ρατσιστικών προσβολών στο ΟΦΗ – Άρης”

Πρόσφατα ο ποδοσφαιριστής με νάρτησή του στα social media κατήγγειλε πως δέχθηκε ρατσιστική επίθεση στο παιχνίδι του Άρη κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1.

Ο επιθετικός του Άρη συγκεκριμένα κατήγγειλε ότι δέχθηκε ρατσιστικές προσβολές κατά τη διάρκεια της αλλαγής του, όπως και φτυσίματα από κάποιους οπαδούς των Κρητικών.

“Χθες όταν έγινα αλλαγή, έγινα αποδέκτης ρατσιστικών προσβολών και φτυσιμάτων από κάποιους ανθρώπους. Αυτό θα πρέπει να σταματήσει. Πρέπει να έχουμε στήριξη στη μάχη μας κατά του ρατσισμού” ανέφερε συγκεκριμένα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments