Αθλητισμός

Μπενζεμά: «Ο Μπαπέ θα έρθει κάποτε στη Ρεάλ»

Μπενζεμά: «Ο Μπαπέ θα έρθει κάποτε στη Ρεάλ»
Μπενζεμά: Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης που διατηρεί άψογες σχέσεις με τον Μπαπέ μίλησε για την πιθανότητα μεταγραφής του Γάλλου στη Βασίλισσα.

Ο Καρίμ Μπενζεμά μίλησε για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Μπαπέ στην Ρεάλ Μεαδρίτης. Το συμβόλαιο του Γάλλου επιθετικού με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν ο Κιλιάν Μπαπέ θα ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, μακριά από το Παρίσι.

Ο νεαρός αστέρας έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές την μεγάλη επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα των Μαδριλένων. Μάλιστα τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ισπανία θεωρούν σχεδόν βέβαιη την μεταγραφή του. Ένας από τους παίκτες-κλειδιά της Ρεάλ, είναι φυσικά ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Μπαπέ. Μάλιστα, πιέζει όσο μπορεί τον συμπατριώτη του προκειμένου αφήσει το Παρίσι για το «Μπερναμπέου» όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Τι ανέφερε ο Μπενζεμά

Σε δηλώσεις του άλλωστε ο Μπενζεμά θεωρεί δεδομένο ότι ο Μπαπέ θα ντυθεί στα χρώματα της «Βασίλισσας».

«Ότι και να λέμε υπάρχει πάντα μια ομάδα που θέλει να αποκτήσει τον Κίλιαν Μπαπέ και αυτή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης! Δεν είναι πια μυστικό αυτό. Θα ήθελα πολύ να μπορούσε να έρθει σε εμάς αυτήν την σεζόν. Αλλά είτε σήμερα είτε άλλη μέρα, θα γίνει ποδοσφαιριστής της Ρεάλ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπενζεμά στην «telefoot».

H νέα πρόταση της Ρεάλ στον Μπαπέ

Η Ρεάλ Μαδρίτης επανήλθε με νέα πρόταση στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την απόκτηση του Εμπαπέ. Η Βασίλισσα έχει βάλει στο στόχαστρο, τόσο τον Εμπαπέ, όσο και τον Χάαλαντ. Ως προς τις διαπραγματεύσεις για τον Γάλλο είχε γραφτεί πως είχε εγκαταλείψει τις διαπραγματεύσεις, όμως επανήλθε δίνοντας ακόμα μεγαλύτερο ποσό.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ιταλός ατζέντης Τζιοβάνι Μπραντσίνι, η Βασίλισσα έχει καταθέσει πρόταση ύψους 50 εκατ. ευρώ στην Παρί, για να τον αποκτήσει την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και οι δύο ομάδες ήδη έχουν κάνει συζητήσεις. Αναλυτικά η δήλωσή του: «Δε γνωρίζω εάν θα έχει αποτέλεσμα αυτή η πρόταση και γενικότερα το πώς θα τελειώσει, αλλά υποθέτω ότι η κίνηση αυτή του Φλορεντίνο Πέρεθ έχει το σκοπό της».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments