Lifestyle

Φαίη Σκορδά: Η αξέχαστη εμφάνισή της στην εκπομπή χωρίς εσώρουχο

Φαίη Σκορδά: Η αξέχαστη εμφάνισή της στην εκπομπή χωρίς εσώρουχο
Φαίη Σκορδά: Η αξέχαστη εμφάνισή της στην εκπομπή χωρίς εσώρουχο

Η Φαίη Σκορδά, ο ξανθός πειρασμός με τα καλλίγραμμα πανύψηλα πόδια, που αποτελούν ένα από τα «δυνατά» σημεία της, και φροντίζει να τα επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Το άλλο «δυνατό» σημείο θα το αναλύσουμε στη συνέχεια…

Η γυναίκα που σε κάθε εμφάνισή της προκαλεί πανικό στα αρσενικά, αφού διαθέτει από τις πλέον εντυπωσιακές γκαρνταρόμπες με μικροσκοπικά φορεματάκια και αποκαλυπτικά ντεκολτέ τα οποία συνήθως συνδυάζει με ψιλοτάκουνες γόβες ή μπότες, δίνοντας «νέα διάσταση» στα δίμετρα πόδια της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει να «αναστατώσει» με τις φωτογραφίες και τις πόζες της στα social media, προκαλώντας αλλεπάλληλα εγκεφαλικά…αφού διαθέτει κι ένα υπέροχο στήθος, το άλλο δυνατό σημείο της.

Οι αποκαλυπτικές εμφανίσεις της Φαίης Σκορδά δεν περιορίζονται μόνο στα social media, αλλά τολμά να τις κάνει και από τον «αέρα» της τηλεοπτικής εκπομπής της.

Μία τέτοια, τολμηρή εμφάνιση έκανε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, πριν από μερικά χρόνια,όταν μπήκε στο πλατό με ένα ροζ κοντό φορεματάκι, αλλά χωρίς εσώρουχο..

Προς ευχάριστη έκπληξη των τηλεθεατών το λεπτό ύφασμα του φορέματος διέγραφε το στήθος της…

Δείτε την αποκαλυπτική εμφάνισή της χωρίς εσώρουχο

Η Φαίη Σκορδά τις τελευταίες δύο τηλεοπτικές σεζόν συνεργάζεται με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα με τον οποίο συχνά πυκνά τσακώνεται. Όπως πρόσφατα με αφορμή τις εξελίξεις για την ταινία Ξεπαρθενών που γυρίστηκε κάτω από την Ακρόπολη.

Η κουβέντα μεταξύ των δύο εξελίχθηκε ως εξής:

Γιώργος: Τα παιδιά αυτά θέλουν να δείξουν πόσο αντισυμβατικοί είναι και πάμε και στην Ακρόπολη και γυρίζουμε τσόντα. Φαίη: Την πρόθεση δεν θα την ερμηνεύσεις εσύ. Γιώργος: Οι ίδιοι το είπαν, δεν ερμηνεύω κάτι εγώ. Δεν ακούς τι λέει ο Τάσος; Φαίη: Είπαν τη λέξη τσόντα τα παιδιά αυτά; Γιώργος: Όταν υπάρχει σεξουαλική πράξη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους δεν είναι τσόντα; Πώς να το πούμε; Ταινία πορνό. Σε έθιξε το «τσόντα»; Πορνό. Είναι ταινία πορνό ρε παιδιά. Αυτό σε θίγει; Από όλο αυτό το πρόβλημά σου είμαι πάλι εγώ που είπα αυτή τη λέξη; Φαίη: Εγώ δεν είδα πουθενά κάποια δημόσια τοποθέτηση των συγκεκριμένων δημιουργών. Σαφώς και διαφωνώ… Γιώργος: Προφανώς και υπήρχε δημόσια τοποθέτηση. Κάνεις λάθος, δεν ενημερώθηκες. Είπαν μέσα στο Σαββατοκύριακο ότι το κάναμε γιατί έτσι γουστάραμε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments