Αθλητισμός

Φεύγει από τον ΠΑΟΚ ο Ροντρίγκο

Φεύγει από τον ΠΑΟΚ ο Ροντρίγκο
Άγνωστο ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Ροντρίγκο

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία ΠΑΟΚ – Ροντρίγκο. O Βραζιλιάνος αναμένεται να αποχωρήσει έξι μήνες πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του. Είχε διαφανεί ότι αναμένονταν εξελίξεις καθώς οι δύο πλευρές είχαν αποφασίσει να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Πλέον η άφιξη του Γιόαν Σάστρε στη Θεσσαλονίκη, φαίνεται ότι επιταχύνει τις εξελίξεις με τον Ροντρίγκο να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν δημοσιεύματα από την Κύπρο, που έκαναν λόγο για δίχτυα του ΠΑΟΚ στη συγκεκριμένη αγορά και μένει να φανεί ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Ροντρίγκο, έξι μήνες πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τον Δικέφαλο.

Η φετινή σεζόν δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ροντρίγκο, καθώς ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς, έμεινε αναμενόμενα εκτός ευρωπαϊκής λίστας και σε καμία περίπτωση δεν είχε τον επιθυμητό ρόλο στο σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου. Κατέγραψε 10 συμμετοχές και μια ασίστ, μια φτωχή συγκομιδή για τον Βραζιλιάνο μπακ, που οδηγεί τις δύο πλευρές στο διαζύγιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments