Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ο Καμαρά στο Κόπα Άφρικα

Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ο Καμαρά στο Κόπα Άφρικα
Ολυμπιακός: Ο Αγκιμπού Καμαρά τραυματίστηκε στην πρώτη του εμφάνιση στο Κόπα Άφρικα, και συγκεκριμένα στο παιχνίδι με την Γουινέα.

Άσχημα τα νέα για τον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Γουινέας με το Μαλάουι, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Αφρικα. Ο νεαρός μέσος του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο πρώτο μέρος κι έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, αφήνοντας τη θέση του στον Ιμπραχίμ Σισέ.

Ο Καμαρά ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Γουινέας στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης και μάλιστα στις καθυστερήσεις είχε τεράστια διπλή ευκαιρία για να σκοράρει.  Ο νεαρός άσος έφυγε κουτσαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο και αυτός ήταν ο λόγος που έγινε αλλαγή στο 46’. Περισσότερα για την κατάσταση του 20χρονου αναμένεται να γίνουν γνωστά τις επόμενες ώρες. Το σίγουρο είναι ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένουν με αγωνία τα νέα.

Λίγα λόγια για τον Καμαρά

Ο Καμαρά έχει γεννηθεί στη Γουινέα στις 20 Μαϊου του 2001 και έκανε το ντεμπούτο του ως ποδοσφαιριστής εκεί όπου μεγάλωσε. Τη σεζόν 2017-18 είχε την πρώτη του καλή χρονιά με τους Elephants of Coléah, ενώ είχε και την πρώτη του συμμετοχή στην εθνική ομάδα της πατρίδας του, όταν έφτασε με την Κ17 της Γουινέας στην τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ17. Οι εμφανίσεις του στην Αφρική δεν πέρασαν απαρατήρητες και όπως συμβαίνει εδώ και χρόνια οι Γάλλοι ήταν αυτοί που είδαν το τεράστιο ταλέντο του. Το 2018 λοιπόν η Λιλ έκανε την κίνηση της και απέκτησε τον Καμαρά.

Έκτοτε αγωνίστηκε με τη Λιλ Κ17 και Κ19 σε τουρνουά στη Σενεγάλη και τα πήγε περίφημα τον Μάρτιο του 2019, μήνας ο οποίος ήταν και αυτός που ώθησε τη Λιλ να του προσφέρει και συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, αφού έβλεπε στο πρόσωπο του έναν ποδοσφαιριστή με πολύ μέλλον. Λίγους μετά και αφού είχε πρόβλημα με τη βίζα του έφτασε στη Γαλλία και ξεκίνησε το ευρωπαϊκό όνειρο με τους λιλουά.

Μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, ενώ αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες στην ηλικία του. Παράλληλα, θεωρείται το μεγάλο ταλέντο της Χάβρης, ενώ βρίσκεται στη γαλλική ομάδα από το 2016 και μετράει συνολικά 13 συμμετοχές στη Β’ ομάδα. Τη φετινή σεζόν βέβαια αγωνίζεται κανονικά στη Ligue 2 και ολοκλήρωσε τη σεζόν με 10 συμμετοχές και 1 γκολ στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments