Τεχνολογία

Apple: Έρχονται νέες δυνατότητες στο Fitness Plus

Apple: Έρχονται νέες δυνατότητες στο Fitness Plus
Apple: Οτεχνολογικός κολοσσός ανακοίνωσε ότι η συνδρομητική του υπηρεσία Fitness Plus, θα δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να τρέχουν σε διαφορετική πόλη κάθε μέρα.

Νέα χαρακτηριστικά ανακοίνωσε η Apple για την συνδρομητική της υπηρεσία Fitness Plus, με στόχο να κάνουν το πρωινό τρέξιμο πιο ευχάριστο. Το Time to Run είναι μόνο ένα παράδειγμα και δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να τρέχετε σε διαφορετική πόλη κάθε εβδομάδα σχεδόν.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με τρεις πόλεις – Λονδίνο, Μπρούκλιν και Μαϊάμι Μπιτς.  Υπάρχει ένας ηχητικός οδηγός με μουσική.  Η Apple προσφέρει επίσης νέες συμμετοχές στο Artist Spotlight της, ώστε να έχετε μια ευρύτερη επιλογή μουσικής κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας. Προστίθεται επίσης νέο περιεχόμενο στη λειτουργία Time to Walk – τεχνικά μια τρίτη σεζόν με podcast και ηχητικές συνεδρίες.

Πως θα λειτουργεί

Το Collections είναι μια νέα λειτουργία που περιλαμβάνει μια ομάδα ατόμων με τον ίδιο στόχο. Οι αρχικές δραστηριότητες που προσφέρονται στις Συλλογές είναι μια πρόκληση 30 ημερών, η βελτίωση της στάσης σου με Pilates, η Τελειοποίηση στις πόζες ισορροπίας στη γιόγκα, το τρέξιμο των πρώτων 5 χιλιομέτρων, η ενίσχυση της πλάτης σου, το τέντωμα των γοφών σου και η χαλάρωση για έναν καλύτερο ύπνο.

Όλο το νέο περιεχόμενο είναι διαθέσιμο σήμερα με 10 $ το μήνα ή μπορείτε να επιλέξετε μια ετήσια συνδρομή για 80 $. Απαιτεί φυσικά να έχετε Apple Watch.

Λίγα λόγια για την Apple

Η Apple Inc. γνωστή και απλώς ως Apple, είναι αμερικάνικη πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας, με έδρα στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνιας που σχεδιάζει, αναπτύσσει και πωλεί καταναλωτικά ηλεκτρονικά είδη, λογισμικό, διαδικτυακές υπηρεσίες και υπολογιστές. Τα πιο γνωστά από τα προϊόντα της είναι οι υπολογιστές της σειράς Mac (παλαιότερα ονομάζονταν Macintosh), τα έξυπνα τηλέφωνα iPhone, οι υπολογιστές ταμπλέτες iPad και τα Apple Watch.

Η αναφερόμενη εταιρεία ιδρύθηκε από τον Στηβ Τζομπς, τον Στηβ Βοσνιάκ, και τον Ronald Wayne τον Απρίλιο του 1976. Σήμερα, διευθύνεται από τον Τιμ Κουκ. Σήμερα, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο, όχι στον χώρο της τεχνολογίας αλλά γενικότερα καθώς η αξία της ξεπερνά τα δύο τρισεκατομμύρια δολάρια.

Στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την εταιρεία iSquare, θυγατρική της Quest Holdings.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments