Lifestyle

Το στρινγκ της Φουρέιρα που έριξε το instagram

Το στρινγκ της Φουρέιρα που έριξε το instagram
Το στρινγκ της Φουρέιρα που έριξε το instagram

Ελένη Φουρέιρα, το κορίτσι φωτιά!

Η γυναίκα, η οποία πάνω στη σκηνή μεταμορφώνεται αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό και τα μάτια ορθάνοιχτα από έκπληξη και θαυμασμό τους θαμώνες των νυχτερινών κέντρων όπου εμφανίζεται.

Εκρηκτική, αποκαλυπτική και παθιασμένη.

Απόλυτη κυρίαρχος όπου κι αν εμφανίζεται, είτε πάνω στην πίστα όπου η ενέργειά της, το πάθος της και τα λικνίσματα του αψεγάδιαστου και καλογυμνασμένου κορμιού της καθηλώνουν, αλλά και εκτός… Γιατί ξέρει καλά να παίζει το παιχνίδι της «αποπλάνησης», και να παραμένει στα top της επικαιρότητας της ελληνικής showbiz.

Ιδιαίτερα ενεργή στα social media (γιατί έτσι παίζεται το παιχνίδι) η Ελένη Φουρέιρα διατηρεί στα ύψη το ενδιαφέρον (κι όχι μόνο) με συχνές καυτές και ιδιαίτερα αποκαλυπτικές φωτογραφίες στις αναρτήσεις που ανάβουν φωτιές και οργιάζουν τη φαντασία.

Οι προκλητικές πόζες της μαυρισμένης από τον ήλιο Ελένης Φουρέιρα με μικροσκοπικά μπικίνι, όπου το κάτω μέρος περιορίζεται σε στρινγκ, αποκαλύπτοντας ένα κορμί κόλαση, έχουν την τιμητική τους….

Άλλωστε διαθέτει το κορμί κι έχει κάθε λόγο να αισθάνεται υπερήφανη γι’ αυτό

Δείτε εδώ το στρινγκ που έριξε το instagram

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ελένη Φουρέιρα θυμήθηκε την εποχή που δούλευε σε σουβλατζίδικο και σε καφετέρια, ενώ σε ηλικία 13 ετών μοίραζε φυλλάδια για μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

«Μου φαινόταν φυσιολογικό να πάω να δουλέψω. Δε μου έκανε κάτι περίεργο, δεν είχα θέμα. Δεν ξέρω αν θα έλεγα στο παιδί μου να δουλέψει από τόσο μικρό, αλλά θα ήθελα να έχει την ευκαιρία να μάθει νωρίς τι σημαίνει να δουλεύεις και να βλέπεις τα κότσια σου. Για μένα δεν είναι κάτι να στο περιγράψω ως δράμα. Το λέω και γελάω. Πήγαινα από την Καλλιθέα στην Ηλιούπολη για μεγάλα διαστήματα. Αν δεν είχα λεφτά όπως οι γονείς μου, μπορεί να έλεγα στο παιδί μου να δουλέψει. Δεν ξέρω τι είναι το σωστό και το λάθος. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος νομίζω. Είχα δύο γονείς που για μένα είναι οι καλύτεροι. Έχω πάρει αγάπη» δήλωσε η ίδια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments