Trash

Survivor spoiler 15/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο του φαγητού

Survivor spoiler 15/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο του φαγητού
Survivor spoiler 16/1: Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης κόκκινοι και μπλε θα αναμετρηθούν στον στίβο μάχης για το έπαθλο του φαγητού.

Νέο spoiler για το Survivor που θα προβληθεί την Κυριακή 16/1 δείχνει ποια ομάδα θα πάρει το έπαθλο του φαγητού. Μαχητές και διάσημοι αναμένεται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε έναν απαιτητικό στίβο που θέλει αρκετή συνεργασία.

Ο στίβος μάχης είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και απαιτεί τη συνεργασία τουλάχιστον δύο παικτών από κάθε ομάδα. Οι Μαχητές έχουν πλέον το μειονέκτημα της απώλειας της Παρασκευής, η οποία επιστρέφει στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της, οπότε μένουν με μείον μία καλή παίκτρια, συν την απώλεια της Κρυσταλλίας που είναι πλέον δεδομένη. Survivor spoiler σήμερα 10/01

Survivor spoiler 16/1: Ποιος κερδίζει τελικά;

Η κόκκινη ομάδα θα είναι αυτή που θα κερδίσει το παιχνίδι. Το έπαθλο φαγητού ανήκει στους Διάσημους και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.  Οι Διάσημοι θα μειώσουν σε 10-6 και θα πλησιάσουν ακόμα περισσότερο στο γενικό. Φαίνεται πως ίντριγκα που έχει δημιουργηθεί στις τάξεις των μπλε τους έχει επηρεάσει.

Μετά όμως από τον αγώνα αυτό, μαχητές και διάσημοι θα αναμετρηθούν και σε παιχνίδι ερωτήσεων.

Ποια είναι τα τρία νέα πρόσωπα

Αυτή τη στιγμή τρία είναι τα νέα πιθανά πρόσωπα που φαίνεται να εισχωρούν στο «Survivor» και να ανατρέψουν τις ισορροπίες στο ριάλιτι επιβίωσης.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, Αλέξη Μίχα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» πρόκειται για τους Γιώργο Καβακάκη, Στέλιο Λεγάκη και Ανδρομάχη Δημητροπούλου. Survivor spoiler Κυριακή 16/1

Λίγα λόγια για τους νέους παίκτες

Ο Γιώργος Καβακάκης, είναι  μοντέλο που έγινε γνωστό από το διαφημιστικό σποτάκι της εταιρείας Jumbo με την Λαίδη, Άντζελα Δημητρίου, βλέπει την καριέρα του να απογειώνεται συνεχώς! Και πώς να μην γίνει αυτό, αφού είναι όμορφος, σέξι, με τατουάζ και βλέμμα που κολάζει.

 Survivor spoiler Κυριακή 16/1

Ο Στέλιος Λεγάκης πριν καν συμπληρώσει τα 15 του χρόνια, κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση στο talent show του ΑΝΤ1, Ελλάδα Έχεις Ταλέντο 4, για το τραγούδι. Γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 1997. Ξεκίνησε να τραγουδάει και να παίζει κιθάρα ερασιτεχνικά στην πρώτη γυμνασίου χωρίς καμία βοήθεια. Στις αρχές του 2012 πήρε μέρος στο πρώτο casting του Ελλάδα έχεις ταλέντο όπου προκρίθηκε με μεγάλη επιτυχία στα επόμενα casting από την κριτική επιτροπή του ‘Ελλάδα ‘Έχεις Ταλέντο’ και όπου τελικά ο κόσμος τον ανέδειξε ως τον μεγάλο νικητή του γνωστού talent show.

 Survivor spoiler Κυριακή 16/1

Καστανόξανθη, με πολύ μακριά μαλλιά, αγγελικό πρόσωπο και βλέμμα που μαγνητίζει. Μια σύγχρονη Ραπουνζέλ. Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου είναι νέα, ταλαντούχα, και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια, η οποία ήρθε για να μείνει. Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο The Voice, την άνοιξη του 2015, όπου βρισκόταν στην ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη και ξεχώρισε με την αγγελική φωνή και την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία της, φτάνοντας, μάλιστα, μέχρι το πρώτο live του μουσικού show.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments