Ελλάδα

Φαίη Μαυραγάνη: Πέθανε η μητέρα της

Φαίη Μαυραγάνη: Πέθανε η μητέρα της
Φαίη Μαυραγάνη: Δύσκολες στιγμές  βιώνει η δημοσιογράφος καθώς πέθανε η αγαπημένη της μητέρα.

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Φαίη Μαυραγάνη καθώς πέθανε η αγαπημένη της μητέρα. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μοιράστηκε το άσχημο γεγονός το μεσημέρι της Κυριακής, με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Α ρε μαμά, α ρε μανούλα», έγραψε η Φαίη Μαυραγάνη, η οποία δημοσίευσε μια φωτογραφία της μητέρας της. Αμέσως οι διαδικτυακοί της ακόλουθοι έσπευσαν να τη συλλυπηθούν.

Να υπενθυμίσουμε πως το πρωί της Κυριακής η Φαίη Μαυραγάνη δεν πήγε στην εκπομπή της στο Open, «Τώρα ό,τι συμβαίνει», με τον συνεργάτη της Κωστή Πλάντζο να την αντικαταστεί προσωρινά.

Φαίη Μαυραγάνη: Δείτε την δημοσίευση

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fei Mavragani (@fei_mauragani)

Η Φαίη Μαυραγάνη είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος με σπουδαία καριέρα στον χώρο των Media

Η Φαίη Μαυραγάνη αποφοίτησε από το Λύκειο 1990. Τότε μετακόμισε στην Αθήνα και σπούδασε Δημοσιογραφία σε Ιδιωτική Σχολή μέχρι το 1992. Ένα χρόνο αργότερα ξεκίνησε να εργάζεται ως ελεύθερη ρεπόρτερ στην ΕΤ-1 και στη συνεχεία ως ελεύθερη πολιτική ρεπόρτερ. Εκεί έμεινε μέχρι το 1997 και στη συνέχεια μεταπήδησε στη σύνταξη και εκφώνηση δελτίων ειδήσεων της ΕΤ-1. Φαίη Μαυραγάνη

Το 1998 και μέχρι 2003 δούλεψε ως συντάκτρια και εκφωνήτρια δελτίων ειδήσεων και μαγκαζίνο στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84. 2000-2011: Για έντεκα χρόνια ήταν συντάκτρια και εκφωνήτρια δελτίων ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1. 2003-2006: Ήταν συμπαρουσιάστρια του Νίκου Μάνεση, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Στούντιο με θέα» στον ΑΝΤ1.

  • 2012 -2013: Παρουσίασε πολιτικές εκπομπές καθώς και εκπομπές προσωπικών συνεντεύξεων στον Διαδικτυακό τηλεοπτικό σταθμό Focus web tv.
  • 2013-2018: Παρουσιάσε στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Τώρα ό,τι συμβαίνει».
  • 2018-: Παρουσιάζει στον τηλεοπτικό σταθμό «Open» κάθε Σάββατο και Κυριακή την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του «Τώρα ό,τι συμβαίνει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments