Lifestyle

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Φοβήθηκα ότι δεν θα προλάβω να πάρω ούτε τηλέφωνο»

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Φοβήθηκα ότι δεν θα προλάβω να πάρω ούτε τηλέφωνο»
Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Επειδή είχα περάσει πνευμονία πριν από λίγα χρόνια, είχα δύσπνοια και είναι το αίσθημα ότι χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου».

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου αναφέρθηκε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε πρόσφατα, όταν βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, μίλησε μέσα από τη καρδιά της στο Happy Day, και παραδέχτηκε πως υπήρξαν στιγμές που φοβήθηκε πολύ. Αντριάνα Παρασκευοπούλου

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους που με τις βιντεοκλήσεις τους έμαθα τα νέα όλης της προηγούμενης χρονιάς»

«Ζορίστηκα λίγο. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Γενικά θέλω να νιώθω ότι δε φοβάμαι τίποτα, ότι είμαι ατρόμητη, ότι όλα είναι διαχειρίσιμα, αλλά υπήρξαν δύο στιγμές που φοβήθηκα ότι δεν θα προλάβω να πάρω ούτε τηλέφωνο. Επειδή είχα περάσει πνευμονία πριν από λίγα χρόνια, είχα δύσπνοια και είναι αυτό το αίσθημα ότι απότομα και στα καλά του καθουμένου χάνεσαι. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους που με τις βιντεοκλήσεις τους έμαθα τα νέα όλης της προηγούμενης χρονιάς», είπε αρχικά η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

«Εκείνη την ώρα σκέφτεσαι ότι δε θα προλάβεις να πάρεις ούτε τα παιδιά σου για να ειδοποιήσουν κάποιον άνθρωπο να έρθει να δεις τι θα κάνεις…», κατέληξε  χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Αντριάνα Παρασκευοπούλου

Αντριάνα Παρασκευοπούλου:Τι είχε πει για την μητρότητα και πως την βιώνει

Σε παλαιότερη συνεντευξή της η δημοσιογράφος είχε μιλήσει για την μητρότητα και πως την βιώνει. Συγκεκριμένα είχε πει: «Κάνω κάθε μέρα στον εαυτό µου την ερώτηση αν είμαι καλή μαμά 13 χρόνια τώρα. Και κάθε φορά έρχεται στο μυαλό µου η ίδια εικόνα: όταν είχαµε γυρίσει από το μαιευτήριο και ακουμπήσαμε τις καλαθούνες στο κρεβάτι. ∆εν ήξερα πώς θα ήμουν ως μαμά και τίποτα δεν έμοιαζε αρκετό, όπως δεν μοιάζει μέχρι σήμερα. Τότε σκέφτηκα μια υπόσχεση, ότι κάθε μέρα που περνάει θα τους λέω και θα τους δείχνω πόσο τους αγαπώ. Οι γιοι µου είναι πια στην εφηβεία και, όταν τους ρωτάω «σας το είπα σήμερα ότι σας αγαπώ;», μου απαντούν γελώντας «αμάν πια, κάθε μέρα τα ίδια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments