Lifestyle

Γιώργος Μπόγρης: Αυτή η τραγουδίστρια είναι η νέα του σχέση

Γιώργος Μπόγρης: Αυτή η τραγουδίστρια είναι η νέα του σχέση
Γιώργος Μπόγρης: «Ή έχουν έρθει κοντά φιλικά ή είναι ζευγάρι που αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Ο Γιώργος Μπόγρης και η Στέλλα Καλλή φαίνεται πως είναι το νέο ζευγάρι της σόου μπιζ, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφεραν στον «αέρα» της εκπομπής του Love it  η Ιωάννα Μαλέσκου και η Μάρτζυ Λαζάρου. Γιώργος Μπόγρης

Το πρώτο τους κοινό ταξίδι

Το ειδύλλιο τους ξεκίνησε στη δεύτερη καραντίνα και η σχέση τους μετρά ήδη τέσσερις με πέντε μήνες, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος. Μάλιστα, οι δυο τους έχουν κάνει μαζί κι ένα κοινό ταξίδι στην Κύπρο.

«Ή έχουν έρθει πολύ κοντά φιλικά και μάλιστα έχουν πολλούς κοινούς γνωστούς ή είναι ζευγάρι που αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μάρτζυ Λαζάρου στην εκπομπή. Ο Γιώργος Μπόγρης και η Στέλλα Καλλή έχουν κάνει follow ο ένας τον άλλον στο Instagram.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιώργος Μπόγρης ήταν για πολλά χρόνια ζευγάρι με την Έλλη Κοκκίνου.

Λίγα λόγια για εκείνον

Ο Γιώργος Μπόγρης, γεννημένος στις 19 Φεβρουαρίου 1989 στις Θεσπιές, είναι Έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής. Έχει ύψος 2,10 μέτρα και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Γεννημένος στις Θεσπιές και μεγαλωμένος στη Θήβα, ο Μπόγρης ήρθε σε επαφή με το άθλημα μέσω των τμημάτων υποδομής του Κάδμου Θήβας. Σε ηλικία μόλις 14 ετών ο ΠΑΟΚ, ο Άρης και ο Ηλυσιακός εκφράζουν ενδιαφέρον να τον εντάξουν στην ομάδα τους. Ξεκίνησε τελικά την επαγγελματική του πορεία του από τον Ηλυσιακό, για χάρη του οποίου μετακόμισε στην Αθήνα και με τα χρώματα του οποίου αγωνίστηκε για την τετραετία 2005-09 στην Α2 Εθνική. Έχοντας διακριθεί με την Εθνική Ελλάδος Νέων έλαβε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό που και παρέμεινε για δύο αγωνιστικές περιόδους.

Με την ομάδα αυτή αναδείχθηκε δύο φορές Πρωταθλητής Ελλάδος (2010, 2011) και πανηγύρισε την κατάκτηση της EuroLeague την περίοδο 2010-11. Το 2010 συμμετείχε επίσης στο All Star Game Νέων. Στη συνέχεια έκανε ένα σύντομο πέρασμα από το Περιστέρι, παίζοντας σε δύο αγώνες Κυπέλλου και όντας πρώτος σκόρερ. Λίγο πριν από το τρίτο παιχνίδι του ανακοινώθηκε η αποχώρησή του από την ομάδα, πράγμα καταστροφικό καθώς ο αθλητικός νόμος απαγορεύει σε κάποιον παίκτη να μετακινηθεί σε άλλη ομάδα μεσούσης της σαιζόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments