Trash

Survivor Spoiler 17/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ασυλία

Survivor Spoiler 17/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ασυλία
Survivor Spoiler 17/1: Μετά τον χθεσινό χαμό και τη νίκη των Μαχητών, σήμερα έχουμε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας ποια ομάδα θα την κατακτήσει;

Άλλη μια εκρηκτική βραδιά στο συμβούλιο του νησιού παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 16 Ιανουαρίου, με τον Βαλάντη να βρίσκεται πλέον στα μαχαίρια με όλη την ομάδα μετά τα λόγια  προς ξεστόμισε πως το πρόσωπο της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

Αυτό φάνηκε και μετά τη ψηφοφορία των παικτών, με τον τραγουδιστή να είναι ξανά υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ όπως είδαμε και στο trailer του σημερινού επεισοδίου, ο τραγουδιστής βρίσκεται στο περιθώριο αφού όλοι οι παίκτες κρατάνε απόσταση από εκείνον. Survivor Spoiler 17/1

Survivor Spoiler 17/1: Οι Μαχητές έμειναν 8 και περιμένουν ενισχύσεις

Οι Μαχητές μετά τις τρεις οικειοθελείς αποχωρήσεις, έμειναν 8 και περιμένουν ενισχύσεις (όπως και οι Διάσημοι), κάτι που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός. Αυτό δεν τους πτόησε χθες και πήραν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και μένει να δούμε αν θα αντέξουν σήμερα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας dokari.gr, οι Μαχητές τα καταφέρνουν και πάλι, ακόμα και με 8 παίκτες και γράφουν το 2-0 στους αγώνες ασυλίας. Αυτό σημαίνει πως στον τάκο θα βγουν τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση (ο Βαλάντης και ακόμα δύο).

Μεγάλο θα είναι το ενδιαφέρον για το ποιον θα βγάλει υποψήφιο ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας, φυσικά όμως ότι και να γίνει, την τελική απόφαση παίρνει πάντα το τηλεοπτικό κοινό.

Survivor Spoiler 17/1: Η χυδαία φράση που είπε εναντίον της ο Βαλάντης και κόπηκε στο μοντάζ

Η παίκτρια των Διασήμων Ευρυδίκη του Survivor Greece, αποχώρησε για λίγο από το συμβούλιο του νησιού και όταν επέστρεψε όλη η ομάδα θύμωσε με τον τραγουδιστή Βαλάντη λέγοντας όλοι πως η φάση που ειπώθηκε από το στόμα του  ήταν απαράδεκτη.

«Μετά την τοποθέτηση μου, ο Βαλάντης γύρισε και μου είπε κάτι που, αν θέλει μπορεί να το πει, εγώ ντρέπομαι να το εκφράσω. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα αγγίζεις. Αναφέρθηκε στην υγεία μου και μου είπε κατά λέξη μια φράση… Επειδή αυτό με πονάει πολύ μέσα μου, αν θέλει μπορεί να πει τι είπε»πρόσθεσε χαρακτηριστικά η Ευριδίκη Παπαδοπούλου με τον τραγουδιστή να μην θέλει να επαναλάβει στον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό το σχόλιο που ξεστόμισε. SSurvivor Spoiler 17/1

Τι είπε ο Βαλάντης

Ο Βαλάντης, παίρνοντας τον λόγο, sto Survivor Greece ισχυρίστηκε: «Έχω περάσει πάρα πολλά πράγματα κι εγώ, οπότε δεν θέλω να τοποθετηθώ γιατί είναι ένα πολύ λεπτό θέμα και δεν έχω τέτοια διάθεση. Ζήτησα συγγνώμη».

Τι ζήτησε από την παραγωγή η παίκτρια

Σήμερα η εκπομπή «Το Πρωινό»,αποκάλυψε ότι η ίδια η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ζήτησε από την παραγωγή του Survivor να κοπεί η φράση του Βαλάντη στο μοντάζ «Η ίδια η Ευρυδίκη ζήτησε να κοπεί στο μοντάζ. Η παραγωγή σεβόμενη την επιθυμία της Ευρυδίκης να μην ειπωθεί στον αέρα η χυδαία φράση του Βαλάντη στην Ευρυδίκη μία φράση για την υγεία της, κόπηκε στο μοντάζ…» είπε ο Νίκος Παρτσώλης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments