Αθλητισμός

Τσιτσιπάς: «Στα social παρακολουθώ Σακίρα, Ντι Κάπριο και WWF»

Τσιτσιπάς: «Στα social παρακολουθώ Σακίρα, Ντι Κάπριο και WWF»
Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας Πρωταθλητής ανέφερε ότι στα κοινωνικά δίκτυα ακολουθεί την Σακίρα, τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και το WWF.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την νίκη του επί του Ίμερ και την πρόκριση του στο Australian Open,  συμμετείχε με την σειρά του στο πρότζεκτ του Eurosport «My Social Network». Μετά την Σάκκαρη και το Νο4 του κόσμου στους άνδρες μπήκε στην διαδικασία να εξηγήσει γιατί ακολουθεί ορισμένους λογαριασμούς στο Instagram.

Μεταξύ άλλων ανέφερε την πρώην τενίστρια Μαίρη Πιρς, την Σακίρα, τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, τον Σεμπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, τον Μαξ Φερστάπεν, αλλά και την WWF και το Comedy Central. Για την Σακίρα μάλιστα αποκάλυψε ότι είναι από τις αγαπημένες του τραγουδίστριες. Τσιτσιπάς

Τι ανέφερε

«Είναι μια από τις αγαπημένες μου τραγουδίστριες, αγαπώ τη μουσική της από την πρώτη στιγμή που άκουσα. Δεν μπορώ να χορέψω, αλλά θα ήθελα να τη συναντήσω μια μέρα. Αγαπημένο μου τραγούδι της είναι το Gypsy».

Για τον βραβευμένο με Οσκαρ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ανέφερε πως οι λόγοι που τον ακολουθεί πέρα από την δουλειά του, είναι και για την ευαισθησία του για το περιβάλλον. «Τον ακολουθώ γιατί είναι πολύ ενεργός στο θέμα της κλιματικής αλλαγής. Έχει εμπλακεί πολύ με το θέμα τα τελευταία χρόνια. Θαυμάζω τη δουλειά του και τις προσπάθειές του» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως ακολουθεί και την WWF. «Αγαπώ τα ζώα, λατρεύω να βοηθάω τα ζώα και ειδικά αυτά που απειλούνται με εξαφάνιση. Αυτός είναι ο λόγος».

Οι δηλώσεις του μετά την νίκη επί του Ίμερ

«Παίζοντας εδώ, νιώθω σαν να είναι ένα γκραν σλαμ στην πατρίδα μου», είπε ο χαμογελαστός Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το τέλος του αγώνα, λέγοντας «ευχαριστώ» στον κόσμο για την στήριξη, ενώ πέρα από την ικανοποίηση για τη νίκη στάθηκε στα λάθη που έκανε και τα οποία δεν του κόστισαν τελικά.

«Ήταν δυσκολότερη απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ. Με τον Μίκαελ έχουμε παίξει και στο παρελθόν είναι εξαιρετικός. Ανήκουμε στην ίδια γενιά και τα τελευταία 15 χρόνια συμβαδίζουμε. Παίζουμε μαζί από 8 ετών και τώρα είμαστε στην Rod Laver Arena».

Τι κρατά από το παιχνίδι: «Νομίζω ότι είχα περισσότερα αβίαστα λάθη απ’ ότι συνήθως. Έπρεπε να επιτίθεμαι πιο συχνά. Στο επαγγελματικό τένις αυτές οι μικρές λεπτομέρειες μπορεί να κάνουν τεράστια διαφορά».

Αναφερόμενος στο κοινό της Μελβούρνης είπε: «Το έχω ξαναπεί και θα συνεχίσω να το λέω, νιώθω σα να παίζω σπίτι μου. Νιώθω σαν να είναι ένα γκραν σλαμ στην πατρίδα μου. Κάποιος μου έλεγε ότι με αγαπά, άλλος με παρακινούσε να συνεχίσω… Έχουμε χτίσει πολύ ωραία σχέση με τους ανθρώπους στη Μελβούρνη είναι πολύ φιλόξενοι απέναντι μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments