Trash

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Βγήκε ένας κλόουν και έγραψε αίσχη για τη διαφήμιση» είπε η Κατερίνα Καινούργιου

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Βγήκε ένας κλόουν και έγραψε αίσχη για τη διαφήμιση» είπε η Κατερίνα Καινούργιου
Αφροδίτη Λατινοπούλου: Η ρατσιστική ανάρτηση που έκανε για τη διαφήμιση γνωστής εταιρείας για προϊόντα μαλλιών εξόργισε την Κατερίνα Καινούργιου

Ο δημοσιογράφος βγήκε έξω από τα ρούχα του με τα όσα έγραψε η Αφροδίτη Λατινοπούλου για τη διαφήμιση γνωστής εταιρείας για προϊόντα μαλλιών. Μάλιστα, ο Γιάννης Πουλόπουλος θέλησε να αποχωρήσει από το πλατό και υπαίτια ήταν η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Σκεφτείτε να ήταν η χώρα μας γεμάτη με πολίτες όπως οι πρωταγωνιστές της διαφήμισης της Pantene. Η Τουρκία θα είχε εισβάλει και θα έφτανε στο Σύνταγμα την ίδια ώρα που κάποιοι θα «έφτιαχναν τη φράντζα τους». Ευτυχώς όμως δεν είμαστε έτσι. Τροφή για σκέψη. #cancel_pantene», γράφει χαρακτηριστικά η 30χρονη Αφροδίτη Λατινοπούλου στο tweet της.

«Δεν θα πατήσει ποτέ το πόδι της στην εκπομπή μας»

Από την πλευρά του ο Γιάννης Πουλόπουλος είπε οργισμένος: «Θέλω να αποχωρήσω από τη συζήτηση αυτή γιατί πραγματικά με προσβάλει πάρα πολύ αυτό που βλέπω. Έχω πολύ μεγάλο θυμό μέσα μου. Εγώ σε αυτή τη συζήτηση δεν θέλω να συμμετέχω, δεν συμφωνώ σε τίποτα με τη συγκεκριμένη κυρία. Υπάρχει άνθρωπος που σκέφτεται από αυτό το διαφημιστικό, ευτυχώς που η χώρα μας δεν είναι έτσι γιατί θα είχε μπει η Τουρκία; Αλήθεια; Αλήθεια το 2022 επιστρέφουμε 30 χρόνια πίσω;».

Η Κατερίνα Καινούργιου έξαλλη με την Αφροδίτη Λατινοπούλου απάντησε στη 30χρονη: «Δεν θέλω καν να λέω το όνομά της. Έχω ασκήσει βέτο ότι η συγκεκριμένη κυρία -δεν λέγεται καν κυρία- δεν θα πατήσει ποτέ το πόδι της στην εκπομπή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments