Διεθνή

Μπόρις Τζόνσον: Νόσησε με κορωνοϊό η έξι εβδομάδων κόρη του

Μπόρις Τζόνσον: Νόσησε με κορωνοϊό η έξι εβδομάδων κόρη του
Μπόρις Τζόνσον: Την προηγούμενη εβδομάδα είχε ανακοινωθεί ότι ένα μέλος της οικογένειας είχε νοσήσει ωστόσο δεν είχε γίνει γνωστό ποιο ήταν.

Ο κορωνοϊός χτύπησε την πόρτα του Μπόρις Τζόνσον καθώς νοσεί η μόλις έξι εβδομάδων κόρη του Βρετανού πρωθυπουργού. Όπως αποκάλυψε με ένα δημοσίευμα η Daily Mai, η μικρή Ρόμι πέρασε δύσκολες μέρες  και τώρα βρίσκεται σε ανάρρωση.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε ανακοινωθεί ότι ένα μέλος της οικογένειας Τζόνσον είχε νοσήσει ωστόσο δεν είχε γίνει γνωστό ποιο ήταν πόσο μάλλον η μικρή κόρη του πρωθυπουργού της Βρετανίας, ενώ και ο ίδιος δεν είχε κάνει καμία δημόσια εμφάνιση για επτά μέρες, ακολουθώντας το πρωτόκολλο για απομόνωση όσων ήρθαν σε επαφή με κρούσματα, με συνεχή τεστ. Μπόρις Τζόνσον

Ο ίδιος έχει περάσει covid και μάλιστα ήταν από τους πρώτους ηγέτες που χτύπησε ο δολοφονικός ιός

Ο Μπόρις Τζόνσον έκανε δημόσια εμφάνιση ξανά μόνο την Τρίτη όταν έδωσε συνέντευξη στο Sky News σχετικά με τις αποκαλύψεις του «Partygate» που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις τόσο από την αντιπολίτευση όσο και από τους πολίτες. Βέβαια ο ίδιος ζήτησε συγνώμη και δήλωσε την άγνοια του.

Η Ρόμι Άιρις Σαρλότ Τζόνοσν γεννήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Λονδίνου και μένει στο διαμέρισμα της Ντάουνινγκ Στριτ με τον πρωθυπουργό, την σύζυγό του, Κάρι και τον γιο τους Γουίλφρεντ που είναι 20 μηνών. Ο Βρετανός πρωθυπουργός έχει παντρευτεί δύο φορές στο παρελθόν και αρνείται να πει ακριβώς πόσα παιδιά έχει αποκτήσει. Με τη δεύτερη σύζυγό του Μαρίνα Γουίλερ έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Μπόρις Τζόνσον

Το πρωτοσέλιδο της Daily Mail:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments